Virágtolvajokkal gyűlt meg a baja Rékasi Zsigmondnak

2021. április 09. 21:46

„Vannak azok az alja férgek, akik mindig emlékeztetnek rá hol is élünk; Magyarország fővárosában” – írta a korábbi aktivista.

2021. április 09. 21:46
null

„Ma a lépcsőházunkból egy szegény, nehéz sorsú egyed (mert az ilyen nem ember) nem csak minden virágunkat lopta el, de még a virág földet is a kaspóból”írta közösségi oldalán Rékasi Károly és Détár Enikő fia.

– javasolta követőinek. 

Rékasi Zsigmond korábban kormányellenes megmozdulásaival került be a köztudatba, ezzel a tevékenységével 2018-ban hagyott fel, mint mondta, „nyugodtabb életre” váltott.

Nyitókép: YouTube

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I_Isti
2021. április 11. 17:39
Tulajdonképpen Bp már szabadváros, aholmindenszépésjó, vagy nem?
Feketezsu
2021. április 11. 10:03
Van az már vagy negyven éve,még Gyes-en voltam.Járt hozzánk egy fél oldalára lebénult sánta cigány ember,mindig adtam neki pár forintot.Így történ ez egy vasárnapi ebéd után is épp mosogattam.Odaadtam neki a pár forintot,majd néhány nap múlva észrevettem,hogy nincs meg a posztócipőm.Gondolkoztam,hová lett,majd eszembe jutott Sankó.Legközelebb megláttam az úton sántikálni ,utána mentem bicajjal,rajta volt a cipőm,jól leszidtam,de mást nem tehettem.Jótét helyébe,jót ne várj!
Bájron
2021. április 11. 08:25
Fasszopó!
Belakiss
2021. április 10. 21:51
Micsoda ostoba, mocskolódó hozzászólások ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!