Soha nem látott nagyságú Békemenetet szervezne a pandémia legyőzése után a CÖF–CÖKA

2021. április 23. 13:58

Csizmadia László szerint közeledik az újabb Békemenet ideje.

2021. április 23. 13:58
null

„Közeledik annak az ideje, amikor az egyre súlyosbodó provokációk miatt – soha nem látott méretekben, békét sugallva, meghívva az operatív törzset és a pandémia legyőzésében résztvevő összes honfitársunkat, hősies munkájukat személyesen is elismerve – közösen haladhatunk a Békemeneten”jelentette be Csizmadia László, a CÖF-CÖKA elnöke keddi sajtótájékoztatóján, amelyről a 2022plusz.hu oldalon olvasható beszámoló.

Nyitókép: MTI Fotó, Bruzák Noémi

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
az ember
2021. április 24. 14:08
Végre! Erre van szükség! Fellépni e normalitás mellett a deviancia ellen!
Tóth Zoltán
2021. április 23. 23:07
Minden magyar meneteljen: F E L , B U D Á R A ! ! ! #forradalmiparbaj
aleb19
2021. április 23. 20:55
az idei darwindij nyertese a 2021 bekemenet mondjuk en a hyporol is eltavolitanam a figyelmezteteseket mert aki hulye az is marad classic
kitiltott
2021. április 23. 18:51
Libernyávogók A legnagyobb probléma egy bögregyűjtő kommentelővel az hogy csak a ballib mainstream et fújja. A konzervatív normalítást kormánypropagandának minősítik. A saját agymosott "facebookon éa tik tokon divatos gondolkodásmódukat Modern okosabb felsőbbrendű gondolkodásnak állítják be. Szinte minden libernyák több nicken is regisztrált mindenhova. Sokszor előfordul hogy utána saját maguknak válaszolnak vagy tapsolnak egy másik nicken belépve. Saját önálló gondolatuk nincs. Saját önálló értékrendjük nincs. Mindent és mindenkit a végletekig gyűlölnek akit kipécéznek maguknak. Lehet az elnök sportoló színész bárki. Ha az ő oldaluknak valaki nem tetszik azt virtuálisan meglincselik. Aki ez ellen szót emel azt kormánypropagandistának bélyegzik. Ha rajtuk múlna mindenkit kinyirnának aki nekik nem tetszik. Azt terjesztik hogy mi halálosan gyűlöljük őket akár az életükre is törnénk. Ezzel csak egy probléma van a sajtójukkal (ami 75 %, os túlsúlyban van a kormánypárti sajtóval szemben) Szóval a ballib sajtóval és sajtósaival ők támadnak folyamatosan és MINDENÉRT BENNÜNKET KONZERVATÍVOKAT. FOLYAMATOSAN PROVOKÁLJÁK A KONZERVATÍV HANGOKAT ÉS GONDOLATOKAT. MI CSAK VÉDEKEZÜNK. MÉG....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!