Megható módon köszöntötték a mentőket

2021. április 02. 09:50

Egy kutyával sétáló, szakállas fiatalember és barátnője készítette el és gyújtotta meg a gyertyákat.

2021. április 02. 09:50
null

Az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán számol be arról, hogy Budapest több pontján (például a Várkert Bazárnál, a Markó utcában is) rengeteg mécsesből precízen kirakott mentőemblémákkal tisztelegtek bajtársaik koronavírus elleni áldozatos munkája előtt ismeretlenek.

Egy kutyával sétáló, szakállas fiatalember és barátnője készítette el és gyújtotta meg a gyertyákat, „amivel kétségtelenül nemcsak az életmentőket sikerült meghatniuk, de egy pillanatra az arra sétálókat is megállásra késztette a rendkívüli látvány” – írják és köszönik a figyelmességet a mentők.

Fotó: Facebook

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szóda
2021. április 02. 11:22
Minden elismerésem a készítőknek, a mentőszolgálat nagyon áldozatos munkát végez. Hadházy példát vehetne, hogy ne egy szégyenfoltként íródjon be a politikatörténetbe.
monuskaroly
2021. április 02. 11:01
Biztos DK-sok voltak, azok ilyen széplelkűek és már nagyon várják hogy vége legyen a járványnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!