A házelnök rendre intette Jakab Pétert

2021. április 26. 14:04

„Szedje össze magát és kezdje újra és mérsékelje magát, különben megvonom a szót” – mondta Kövér László a Jobbik elnökének.

2021. április 26. 14:04
null

Jakab Péter Deutsch Tamás egy korábbi kijelentése köré építette napirend előtti felszólalását az Országgyűlésben. A Fidesz EP-képviselője a Telexnek még április elején adott egy interjút, amiben úgy fogalmazott: 

„Olyan nincsen, hogy valakit, aki nem politikus megszólunk azért, mert drága karórát hord és sportautóval jár, viszont örömmel vesszük, hogy egyébként Orbán Viktort támogatja, és ez jó a pártnak. A széles nyilvánosságban a Fideszt támogató üzletemberek életvitelébe szerintem pofátlan dolog lenne beleszólni. Ami pedig a politika világát illeti, fontos önazonosnak lenni. Annál szánalmasabb dolog, mint amit most Jakab Péter művel, nem sok van. Mi lesz a következő, kiposztol egy krumplilevesreceptet Kádár elvtárs nyomán? Ez vérciki.”

A Jobbik elnöke erre reagálva úgy kezdte: „van itt valami hosszú hajú ficsúr, Deutsch Tamás”. Ekkor a házelnök figyelmeztette Jakab Pétert. Kövér László azt mondta: „képviselő úr, mérsékelje magát, ne sértegessen olyanokat sem, akik a teremben vannak, vagy akik nincsenek itt. Szedje össze magát és kezdje újra és mérsékelje magát, különben megvonom a szót”.

Jakab visszatérve a Fidesz EP-képviselőjére úgy folytatta: „30 éve élősködik a nemzet nyakán és most arra vette a bátorságot, hogy mindenkit leprolizzon az országban, aki nem nagylábon él, mint önök”. A Jobbik elnöke – szintén Deutsch Tamásnak címezve – úgy zárta felszólalását: „kezdjen el dolgozni, mert 55 évesen még mindig pályakezdőnek lenni, az valóban vérciki”.

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Összesen 199 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. április 27. 09:21
P.s.: Szóval JAKAB "PETYUSKÓ " ADJA MŰSORT"--MINT 'TENNAP A PIROSLAPPAL--KORÁBBAN A KRUMPLIVAL, SZÁRAZTÉSZTÁVAK, PIROS ARYANYOS TUBUSSAL, MARHAPARIZERREL SATÖBBI SATÖBBI.....hofi (hoffmann) geyza FOROG A SíRJÁBAN ennekokábúl.
syphax
2021. április 27. 09:14
JAKAB PÉTER EGY LUMPENPROLI-BUNKÓ , AKI MÉG "RÁ IS JÁTSZIK" A BUNKÓ LUMPENPROLISÁGÁRA--ETTŐL REMÉLVE MÉGBTÖBB VÁLASZTÓPOLGÁRI NÉPSZERŰSÉGET ÉS HASZNOT. És tegyük hozzá megalapozottan és eredménnyel "nyalatja be" a hülyeségeit és bunkóságát a 'zemberek egy jelentős részénél. És nyilván azért is csinálja a PALÁVERT, mert mindezt tudja is, mert a stylist-jei ERRE IDOMITOTTÁK BE. Persze nyilván NEM VOLT "GYEREXOBÁJA" A FASZINAK, ezért túl nagy nehézséget nem jelent egy ekkora VIRTIGLI tahó-proli-bunkóparasztnak "negjátszani a bazári majmot" a nagynyilvánosság előtt. HISZ' JAKAB AZ ANYATEJJEL SZIVHATTA MAGÁBA' A......A HÜLYESÉGET--a Miskolc Győri kapui lakótelepi panelvilág atmoszférájából--füstszaggal, szarszaggal és izzadtságszaggal együtt. " MUNKÁS ÖKÖL, VASÖKÖL! ODA SÚJT, AHOVA KÖLL! " (Én máááncsak tudom, mer' diósgyőrvasgyárban születtem...)
formaegy
2021. április 27. 08:46
Felmutatta az új pártkönyvét. Ennyi.
anna bolena
2021. április 27. 08:22
"Amióta Jakab belehúzott felturbózott kritikáiba, fénysebességgel megnőtt a népszerűsége" -- mondja Palikaka. Hát persze. Gondolkodni lusta, mindenért valaki mást okolni kész, kis tehetségű emberből mindig több van, mint az ellenkezőjéből. Ilyenek Jakab hívei, veled, Palikaka az élen. Azt már Gyurcsány példájából tudjuk, h a beszélni tudás nem jelent kormányozni tudást is, amit ő böszmesége be is vallott Őszödön.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!