Gazdagodik a polgármester, állítólag sokat nyer lottón

2021. március 16. 08:36

Balázs Zoltán, Kompolt polgármestere állítja, soha egyetlen fillért nem vett ki a közösből, a fejlesztést ellenzők támadják.

2021. március 16. 08:36
null

Egy sportöltöző miatt áll a bál az ország egyik legmegosztottabb falvában, ahol a polgármestert hosszú évek óta bírálják jó anyagi helyzete miatt, írja a Blikk. A Magyar Labdarúgó Szövetség által támogatott kompolti öltözőfelújításra 38 millió forint jutott, ebből 10 százalékos önrészt az önkormányzat fedezett. A helyiek közül sokan azt gyanítják azonban, hogy nem költöttek rá ennyit, mondván, rossz minőségű anyagokat használtak. A lap információi szerint feljelentés történt, az ügyben ismeretlen tettes ellen nyomoz a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-magyarországi Bűnügyi Igazgatósága.

Balázs Zoltán polgármester azt mondta a lapnak, soha egyetlen fillért nem vett ki a közösből, a támadások mögött pedig egy „minden fejlesztést támadó szűk kör” áll. Az anyagi helyzetéről megjegyezte, 400 ezer forintot keres havonta, és ugyan a régi Volkswagenjét egy menő BMW-re cserélte, de eladott egy családi házat is, valamint mostanában a szerencse is mellé állt. A skandináv lottón háromszor volt hatosa, az ötös lottón kétszer négyese, és sikerült már a Joker-telitalálat is. Tavaly több tízmillió forintot nyertem – mesélte a polgármester, aki elmondása szerint „megérzés alapján” játszik.

2014-ben egyébként mindössze egyetlen szavazattal győzte le kihívóját Balázs. Később vádat emeltek a polgármester ellen, mert azt gyanították, szavazatvásárlással próbálkozott. Végül a hét vádpontból három miatt megrovásban részesítették, további négy vádpontban pedig bizonyítottság hiányában felmentették.

Még arról is híres Balázs, hogy a 40. születésnapján egy meztelen nőn „tálalták fel” a tortáját (fotónkon). Erről annyit mondott a lapnak, hogy a szűk baráti köre lepte meg vele, és bár „lehet vitatni, ez jó ötlet volt-e”, de vállalja, mert nagy rajongója a női nemnek.

Fotó: Facebook

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyvilág
2021. március 16. 23:57
Apropó szerencse: egy komolyabb összefoglaló a véletlenszerűségről és társairól. (Ok és okozat, valószínűség, kockázat, determinizmus, kiszámíthatóság, stb...) https://egyvilag.hu/temakep/017.shtml
Hájas Gerzson a buzik megríkatója
2021. március 16. 21:15
Tort ül a proli ízléstelenség
rovan
2021. március 16. 18:23
Ez nem Magyarország.
rovan
2021. március 16. 18:22
Ez nagyon izgalmas. De ilyen ember nem lehet polgármester Magyarországon. Már csak a kép alapján sem. Három napja van beadnia a lemondását.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!