Felrobbant egy kebabozó Csepelen

2021. március 27. 09:05

Heten megsérültek, a rendőrök bilincsben vezettek el egy férfit.

2021. március 27. 09:05
null

Robbanás történt, és teljesen leégett a kebabozó gyorsétterem a csepeli Kossuth Lajos utcában péntek délután – írja a Telex. Hozzátették: a huszonöt négyzetméteres üzlethelyiségben három vízsugárral oltották el a tüzet a fővárosi tűzoltók.

Hét sérült

A portál egy olvasója videófelvételeket is küldött a helyszínről. A Telexnek küldött egyik videón látszik, amint rendőrök vezetnek el bilincsben egy férfit. Erre rákérdeztek a rendőrségnél péntek este, egyelőre nem kaptak választ.

A katasztrófavédelem információi szerint hét ember sérült meg. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője péntek este az MTI-nek azt mondta: négy mentőegységet riasztottak a helyszínre. Egy férfi és egy nő az arcán, illetve a nyakán égési sérüléseket szenvedett. Őket be kellett vinni a sürgősségi osztályra.

A helyszínen volt egy csecsemő és egy 10 év körüli kislány is.

Ők Győrfi szerint látszólag nem sérültek meg, de kivizsgálásra őket is kórházba vitték a mentők. Át kellett vizsgálni annak a földszintes, több üzletnek helyet adó épület tetőszerkezetét is, ahol a kebabozó volt, írják.

Kép forrása: Youtube-videó

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2021. május 06. 19:36
A Moszad volt, mert hamisították a maceszt.
Dorset Naga
2021. március 28. 07:05
Hirtelen kecskebaszónak olvastam. Freud él!
LAW AND ORDER
2021. március 27. 15:18
Mást is kevertek a békés bevándorlók, nem csak hagymás szószt???!!!
Akitlosz
2021. március 27. 13:23
Csepel az ma már nem Budapest?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!