Baleset történt a Blaha Lujza téren, megsérült három mentős

2021. március 13. 10:55

Egy mentőautó és egy személygépkocsi ütközött össze.

2021. március 13. 10:55

Megsérült három mentős, miután egy mentőautó és egy személygépkocsi összeütközött a budapesti Blaha Lujza téren - közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-vel.

Győrfi Pál az MTI érdeklődésére elmondta, a mentőautót egy szívbeteghez riasztottak, és – a megkülönböztető jelzését használva – éppen úton volt a pácienshez, amikor összeütközött a személygépkocsival. A mentőautó sofőrjét, a mentőápolót és a mentőorvost könnyű sérülésekkel vitték kórházba – tette hozzá. A katasztrófavédelem azt közölte, a karambol helyszínén forgalomkorlátozásra kell számítani, nagy a torlódás.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2021. március 13. 15:10
A kormány nem fejleszti a közutat, hogy tömegközlekedéssel menjünk. De mondjuk a mentősök állandóan közutat akarnak.
Kosinva
2021. március 13. 14:22
Ha ez így igaz, akkor remélem egy jó ideig leültetik ezért: A mentőautót egy szívbeteghez riasztották, és az a megkülönböztető jelzését használva éppen úton volt a pácienshez, amikor összeütközött egy autóval. A személyautó vezetője egy olimpiai és világbajnok szerb vízilabdázó, aki a magyar bajnokságban játszik. A Rákóczi úton az Astoria irányából közeledő gépkocsi vezetője feltehetően nem észlelte a megkülönböztető jelzést, a sort a buszsávban próbálta megelőzni, és az útkereszteződésben ütközött az Oktogon felől érkező mentőautóval.
llnnhegyi
2021. március 13. 13:40
Lehet hogy az is beteget szállított. Netán szülészetre. -:)) Jóhiszemű vagyok éppen.
Korrupt Kornél
2021. március 13. 13:21
Biza az autókban, főleg a fiatalabbaknál olyan hangosan szól a "zene", hogy felhuzott ablakuknál vagy 500 méterről is hallani! Hogyan hallhatnák meg a sziréna hangját?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!