Sváby beadatta magának a kínai vakcinát

2021. február 25. 13:31

Felhívták, bement, beoltották.

2021. február 25. 13:31
null

Sváby András saját közösségi oldalán számolt be arról, hogy kínai vakcinával oltották be a koronavírus ellen.

„Reggel hívott a háziorvosom, hogy kaphatok kínai vakcinát. Bevállaltam” – fűzte a kép mellé.

Nyitókép: Sváby András Facebook-oldala

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
petabi
2021. február 26. 09:47
Nagyon megtisztelő a véleményed. A vakcina kérdésben,járvány kérdésben is muszáj lenne kizárólag szakmai alapokon érvelni. Ezt teszem,merthogy az átlagnál sokkal jobban is értek hozzá. Az anyázásnak meg semmi értelmét nem látom. Az meg nagyon elkeserítő,hogy egy ilyen helyzetben mint a mostani,a lényegében szakmai ügyek ilyen mértékben átpolitizáltak.
Csubszi
2021. február 25. 19:14
Tévedsz, vagyis szándékosan ferdítesz : vakcina lesz elég és ez nem Brüsszelen múlik! Csak nem kell vakcina ellen kampányolniuk a ballibsiknek, akkor lesz elég beoltott! Nem feledjük a hazaárulókat 2022- ben!
Báthory Ödönke
2021. február 25. 17:47
Újságíró, lehet, hogy hazudik, szokása szerint.
szürkeSzarvas
2021. február 25. 17:32
A többi zsido nem fog örülni. Most ,a káosz érdekében(!) fikázni kell az oroszt meg a kinait.(akiknek a kémei az jelentették,hogy az Eu deep state nyomásra "nem ajánlaná"-mondvacsinált okokkal-az oltásukat,ártva ezzel az egész Földön való alkalmazhatásuknak..)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!