Emlékeztető plakátot vitt Nacsa Lőrinc az Apró-villához

2021. február 25. 19:39

A KDNP frakciószóvivője az 1956 utáni kivégzettek listáját is Szemlőhegyen hagyta.

2021. február 25. 19:39
null

Az Apró-villánál járt Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője a kommunista diktatúra áldozatainak emléknapján – derül ki Facebook-bejegyzéséből. A plakát mellett – amelyen Dobrev Klára nagyapja, Apró Antal és Rákosi Mátyás szerepel –, az 1956 utáni kivégzettek listáját is Szemlőhegyen hagyta a politikus. 

„Őket nevezte Apró Antal, a kommunista kegyetlen megtorlás egyik vezetője fasiszta csőcseléknek” – áll a papíron.

 

 

Fotó: Facebook

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2021. február 26. 23:33
Dobrev Klára ennek a gerinctelen embernek a kabinetfőnöke volt, nem a tehetsége miatt lett az, hanem a klán, a hálózat erejéből fakadóan. Ráadásul így még jobban, egészen közelről meg lehetett figyelni Medgyessyt, aki egészen hamar elbukott, akiről egészen véletlenül kiderült, hogy szt-tiszt volt, éppenséggel egészen jókor, hogy jöhessen a ma már közutálatnak örvendő Gyurcsány, akit aztán le lehetett cserélni Klárára. Így megy ez. Nem bonyolult játszma ez, de annál visszataszítóbb. https://pestisracok.hu/breking-dobrev-klara-elhatarolodott-az-apro-dobrev-klantol-tavlati-tervei-szerint-visszavonul-a-politikatol-es-kolostorba-vonul/
írmag
2021. február 26. 11:40
Az Apró-Dobrev-Gyurcsány működés alapelve: 75 évvel ezelőtt megkérdezték Hermann Göringet a nürnbergi tárgyalás során, hogy a németek hogyan egyezhettek bele ezekbe a szörnyűségekbe? Azt válaszolta: "Nagyon egyszerű, és semmi köze a nácizmushoz; köze van az emberi természethez. Ezt meg lehet csinálni náci, szocialista, kommunista, monarchia vagy demokráciában: az egyetlen dolog, amire a kormánynak szüksége van ahhoz, hogy az embereket rabszolgává tegye, az a félelem. Ha találsz valamit, ami megijeszti őket, bármire kényszerítheted őket." Hozzátenni valóm az ő félelméről: kötél általi halálra ítélték, de kivégzése előtt öngyilkosságot követett el
nyugalom
2021. február 26. 10:37
Nagyon mol tették! Gyerekeik is tudjak meg, hogy mit tagadnak le az apróklánban!
Pierre
2021. február 25. 22:55
utana meglatogatta orban epulo rezidenciajat is, ahol a kommunista parttitkar apjat probalta megkerdezni, hogy lett banyatulajdonos a rendszervaltas utani privatizacios rablokorszakban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!