Klubrádió-vezér: A rádió ügye „egy verdikt a magyarországi jogállapotokról”

2021. február 09. 18:44

Arató András arra kér mindenkit, hogy online kövesse az adásokat.

2021. február 09. 18:44

„Egyetlen pályázat érvényes erre a frekvenciára, ami a miénk. Az más kérdés, hogy mire ez a folyamat lezárul, egy év is eltelhet. Május előtt nem történhet semmi. Amit még tenni lehet, hogy ezt a rendszert le kell váltani jövőre” – mondta a hvg.hu-nak Arató András, a Klubrádió elnöke és többségi tulajdonosa, aki szerint a legjobb esetben is májusban térhet vissza a rádió az éterbe, addig pedig mindenkitől azt kéri, hogy online kövesse az adásokat.

Arató szerint a rádió ügye „egy verdikt a magyarországi jogállapotokról”, hiszen a bíróság ítéletének kihirdetése után egy perc volt az indoklás, ami annyi volt, hogy nem hosszabbítják meg a frekvenciát, mert kétszer késtek az adatszolgáltatási kötelezettséggel. „Egy árva szót nem szentelt a mi indokainknak, és annak sem, hogy a Médiatanács már több más rádió esetében hasonló vagy súlyosabb szabálysértések ellenére hosszabbította meg a frekvenciát” – mondta, hozzátéve, hogy amikor ők elkövették a szabálysértést, ezeknek nem is volt határideje.

“A bíróság végeredményben arra adta áldását, hogy egy hatóság máshogy dönthet különböző személyeknél ugyanarról” – összegezte a helyzetet.

Az előzményekről itt olvashat.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. február 10. 22:06
"Földi László: Tudatos támadás folyik a normalitás ellen, le kell kapcsolni az internetet "Van egy tudatos magatartás, hogy megbontani a társadalom alapérték-rendszerét. Ezt jól látjuk a családok támadásánál, a nemekkel szembeni zavarkeltéssel, egyáltalán az identitások megbontásával. Van egy ilyen stratégiai elképzelés arra, hogy a meglévő normalitásokat minél gyorsabban fel lehessen számolni," mondta a Kossuth rádió Vasárnapi újság műsorában Földi László. Az egykori kommunista hírszerző, a NER-média kedvelt "biztonságpolitikai szakértője" határozattan állította, hogy "azt gondolom, igen, egy nagyon tudatos támadás folyik." Földi szerint igaz, hogy "a radikális baloldal szemében ellenséggé válhat az állam," ami számos veszéllyel járhat. Hogy ezt érzékeltesse "egy bizalmas tanulmányra" hivatkozik, amiben az áll, hogy a magyar nemzet ezer éves történetének a lényege, és fennmaradásának kulcsa, a paraszt család volt. A generációk tudatos tudatos szembeállításával mit lehetne kezdeni kérdezte zárásként a Kossuth rádió riportere, "az idősebb generáció is kezdjen brillírozni az internet világában?" "Le kell kapcsolni az internetet. Igen," válaszolta Földi. A "szakértő" szerint nem a tömegek, hanem egy szűk csoport irányítja a gépeket, és belép a mesterséges intelligencia, az a történelemben soha nem látott módon fogja erodálni a világot. "Ilyen nem volt, hogy a gép tud irányítani és befolyásolni. (..) Nem is lehet megjósolni és modellezni, ezért mondom, hogy le kell kapcsolni."" https://444.hu/2021/02/07/foldi-laszlo-tudatos-tamadas-folyik-a-normalitas-ellen-le-kell-kapcsolni-az-internetet
zakar zoltán béla
2021. február 10. 10:17
............................
szürkeSzarvas
2021. február 10. 07:20
Uszitó "harcizsidó" szócső. A milliárdos Dunaholdingos Arató már keresteti Párizsban a Blinken 82 eves zsidóasszony anyukáját,hogy "magyarban báncsák zsidókat".
Szerintem
2021. február 10. 06:35
Öngól, de már csak a folyamatosan rémhírterjesztő álhírekért is be lehetne csukni. A műsorkészítőket személyesen is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik