Megszólalt egy hallgató, aki otthagyta az SZFE-t

2021. február 17. 12:47

A négy hallgató egyike, Aujeszky Nóra a Freeszfe Egyesület keretein belül folytatja.

2021. február 17. 12:47

Mint arról korábban írtunk, mindösszesen négy diák hagyta el az SZFE-t. Közülük az egyik Aujeszky Nóra volt, aki a Magyar hangnak nyilatkozott.

Az SZFE volt hallgatója a Freeszfe Egyesület keretein belül folytatja tanulmányait.

Mint nyilatkozatában fogalmazott: „ez a műhely azoknak is otthont ad majd, akik teljesen megszakítják a kapcsolatot az SZFE-vel, de azoknak is, akik az egyetem kötelékében maradnak”.

Az SZFE volt diákja hozzátette: „nincs meg még minden feltétel ahhoz, hogy az oktatás elindulhasson az összes szakon, ezért is fordultunk a támogatóinkhoz segítségért. Jelen pillanatban nem is az eszközök a legfontosabbak, hanem hogy azoktól tanulhassunk, akikhez felvételiztünk. A tanárok közül többen kifejezték, hogy a kezdetekben a képzést fizetés nélkül is vállalnák. Nyilván nehéz és szűkös lesz az első időszak mindenkinek, de ahogy Ódry Árpád is mondta: minden kezdet merész. Mi ebből építkezünk.”

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Porkoláb Zsuzsa
2021. február 17. 22:01
Ők a jó erőd, jó atyám? Nem, ők fősátáni erők lettek, ellene mentek minden joggal és ép ésszel felmérhetőnek. Békét, szeretetet szívükbe, Vidnyánszkyval kell össze tartani, ők erők, Isten őket segíti, kormányunkkal egyben.
nempolitizálok
2021. február 17. 20:19
Ezek mégis mit gondoltak, jól eldumálnak és megvan a diploma? Aztán csodálkoznak, hogy nincs a diplomájuknak presztizse. Hol végeztél? SZFE 2020 előtt? Köszönjük Emese, az adminisztrátori álláshoz ez sajnos kevés lesz, próbáljon valami manuálisat, mondjuk fekete mosogató, vagy takarítás. Következőt küldje be kérem. Ja, hogy maga színésznek jelentkezik? Előbb végezzen el valami normális színészképzőt, az kellene még, libernyák, púp a hátunkra. Képzetlen, nyelveket nem beszél, miközben nagyobb arca van mint Blaha Lujzának és ha nem kap meg egy szerepet már másnap ránk száll a libernyák média, hogy antiszemiták és rasszisták vagyunk.
janos14
2021. február 17. 18:46
Aztán majd lassan észreveszi hogy ő van egyedül
annamanna
2021. február 17. 18:14
Aujeszky Nora cikkei a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium oldalán: https://www.szentignac.hu/author/aujeszkynora/ Pl: "Orbán Viktor Miniszterelnök Úr járt nálunk Kormányfői látogatás keretében ellátogatott hozzánk Orbán Viktor Miniszterelnök Úr. Két és fél órán keresztül adott válaszokat szakkollégistáink felmerülő kérdéseire. Nagyon hálásak vagyunk Miniszterelnök Úrnak, hogy meghívásunkat elfogadta, és tapasztalatait, illetve meglátásait megosztotta a jezsuita szakkollégistákkal!" https://www.szentignac.hu/rendezvenyeink/orban-viktor-miniszterelnok-ur-jart-nalunk/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!