Külön listával, egyéni jelöltekkel készül 2022-re Szanyi Tibor pártja

2021. január 23. 10:32

Az ISZOMM a dolgozói osztályok fel fordulna elsősorban, különösen azok felé, „akik többnyire nem, vagy csak befogott orral vennének részt a választásokon”.

2021. január 23. 10:32
null

„Miután áttekintette az elmúlt év eredményeit és az idei kihívásokat, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) úgy döntött, hogy önálló programmal, egyéni jelöltekkel, listával és miniszterelnök-jelölttel készül a 2022-es országgyűlési választásokra” – tudta meg a hvg.hu a párttól.

A szervezet szerint ugyanis a szocializmus megvalósítását, s ennek során a kormányváltás ügyét azzal szolgálják a legjobban, ha a választóikat egy világos, baloldali jövőkép mellé hívják.

Huszti Andrea pártelnök szavai szerint a dolgozói osztályok fel fordulnak elsősorban, különösen azok felé, „akik többnyire nem, vagy csak befogott orral vennének részt a választásokon”.

Ismeretes: A tavalyi év elején – többek között Huszti és Szanyi Tibor által – alakított párt által támogatott Tóth Ádám indult októberben a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6. számú választókerületben tartott időközi országgyűlési választáson, amelyet a fideszes Koncz Zsófia nyert meg a szavazatok 50,87 százalékával. Az ellenzék közös jelöltje, Bíró László a voksok 45,9 százalékát kapta. Tóthra 744-en (2,21 százalék) szavaztak.

A Medián novemberi kutatása szerint az ISZOMM hasít a falvakban, a teljes népesség körében akár 2 százalékot is elérhetne egy mostani választáson.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BobbyBacsi
2021. január 24. 12:20
Szerintem 30 év múlva is emlékezni fognak akik átélték Elkúrmány és az utána jövő szakértői kúrmány tevékenységeire.Azoknak meg aki kicsi volt vagy utána született oktatni kéne hogyan nulláztak le egy országot.Töri könyvben 1-2oldalt rászánnék.Az már csak hab a tortán ,hogy ez a gerinctelen féreg meg az Apró unoka felesége vezeti az ellenzéki összefosást.Akkor már 10000000x inkább egy olyan párt aki kitart az elvei mellett.. legyenek azok bármilyenek.
Amerigo
2021. január 23. 18:48
Tibeszről tudni kell, hogy amikor az észt osztották, nagyon elől volt. Sajnos emellett azonban elég fékezhetetlen fogyasztási szokásai voltak, ezért nem volt igazán az első vonalban bevethető. Én kívánom, hogy boldoguljon (ahogy tud), szurkolok neki.
simonvitéz
2021. január 23. 17:46
Azért valljuk be, Szanyi kapitány ezzel a ISZOM-mal nagyot viritott. Sok vidéki falusi tahó ill a városok lecsúszott alja népének proletárja már csak a név miatt is rá adhatja majd a voksát. Mondjuk ebben a rétegben általában nem túl nagy a szavazási hajlandóság, de 2-3%-ra így is simán jó lehet Szanyi. Az meg már komolyan roncsolja a Moslék szavazói bázisát.
Bátya62
2021. január 23. 16:34
A képről jutott eszembe: Hajnalban két ivócimbora tántorog hazafelé, megszólal egyikük: - Hukk, jön fel a nap! Mire a másik : - Azt is ittunk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!