Semmi különös, csak egy kis drogbuli

2021. január 05. 19:27

Az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, lehet, hogy M. Richárd véletlenül került oda!

2021. január 05. 19:27
Tibi atya

„Fáradságos munka felsorolni, miket tett eddig M. Richárd, ezért bemásolom a legutóbbi bejegyzésemből:

»M. Richárd kokainnal a vérében száguldozott, és okozott olyan balesetet a Dózsa György úton, ami két halállal és több könnyebb sérüléssel járt. M. Richárd egyébként gépkocsiban sem ülhetett volna azóta, hogy 2015-ben elütött egy biciklist, akit aztán kiszállva a kocsijából még jól meg is vert, amiért összebicikliskedte a kocsija fényezését. Korábban a kecskeméti maffiaperekből lehetett ismerni a nevét, azóta próbált már illegális módszerekkel jogosítványt szerezni, lebukott, mikor hatszázezer forintért próbálta befolyásolni az általa okozott baleset bűnügyi helyszínelését, majd ismét lebukott, mikor a tiltás ellenére volán mögé ült.«

M. Richárd most – mit ad Isten – megint lebukott egy drogbulival szilveszterkor. Újabb büntetőeljárás indult ellene, ahol felmerült a szabadságvesztés lehetősége is.

Csak semmi elhamarkodottság! Az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, lehet, hogy M. Richárd véletlenül került oda!”

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hegyaljai
2021. január 06. 14:24
https://www.origo.hu/itthon/20210106-szivoszallal-szivtak-a-kokaint-a-dozsa-gyorgy-uti-gazolo-szilveszteri-hazibulijan.html Kíváncsi leszek a következő indokra, amivel szabadlábra helyezik.
Tidal_wave
2021. január 06. 13:03
M. Richárd véletlenül került a saját éttermébe (amit egy olasz vállalkozótól zsaroltak ki annak idején, alvilági módszerekkel)...
Akitlosz
2021. január 06. 01:01
Fáradságos munka felsorolni, miket tett eddig Kis Pista. Úgyhogy meg is hagyom a szerzőnek a feladatot.
nempolitizálok
2021. január 05. 20:33
Arról nem beszélve, hogy a jogsijától eltiltott ember nyilvván nem gyalog vagy BKV-al ment oda. Hihetetlen, miket meg nem lehet csinálni, ha az ember védett. És ez még csak nem is a főnök, hanem egy katonája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!