Kövér László összehívta az Országgyűlést

2021. január 28. 14:20

A rendkívüli ülésen szó lesz a baloldal által kezdeményezett vizsgálóbizottságok felállításáról.

2021. január 28. 14:20

A házbizottság mai ülését követően Kövér László hétfőre összehívta az Országgyűlés rendkívüli ülését – írja csütörtök délután a Magyar Nemzet.

A házelnök napirendi javaslata szerint napirend előtti felszólalásokra, interpellációkra és azonnali kérdésekre is sor kerül majd, és szó lesz a baloldal által kezdeményezett vizsgálóbizottságok felállításáról.

Az előzményekhez hozzátartozik, hogy hétfőn három parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezte a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal. A bizottságok a gazdasági válság kezelésére, a járvány elleni védekezésre és a vakcinabeszerzésekre vonatkozó kormányzati döntéseket vizsgálnák.

Később az Országgyűlés rendkívüli ülésének összehívását kezdeményezte a baloldal.

„Amíg a baloldal már üres politikai akciókkal, kamuvideókkal, a védekezés akadályozásával és a védőoltás elleni hangolással van elfoglalva, a kormány továbbra is a járvány elleni egészségügyi és gazdasági védekezéssel” – írta ekkor közleményében a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

„Amíg a baloldal kamuvideókat gyárt, halálkampányt folytat és támadja a védekezésben részt vevőket, addig a magyar orvosok és ápolók jelenleg is több ezer koronavírusos beteget gyógyítanak a kórházakban, a magyar rendőrök és katonák pedig biztosítják a rendet, a védelmi intézkedések betartását, és védik Magyarország határait a baloldal által felkarolt migránsoktól” – olvasható a hét eleji a közleményben.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barnabibambi
2021. január 28. 18:23
A Magyar parlamentből kötél Lacika kitiltotta a kovi vírust.RTehát aggodalomra semmi ok,ha mégis van annyi kcína meg lélegeztető gép hogy nekik jut elég!
holder
2021. január 28. 15:08
Az orvosok, ápolók, rendőrök és katonák közt nincs baloldali ?
Falfirka
2021. január 28. 15:04
minek? lóval akartok kártyázni????????????? remélem egy Fideszes sem megy el!!!!!!!!!!! meddig hátráltok még???????????????
llnnhegyi
2021. január 28. 15:02
kíméletlen, nagy büdös pofonok kiosztásara kerül sor a liberálbolsevik számára!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!