Halálos fenyegetések miatt kellett testőröket rendelni Müller Cecília mellé

2021. január 30. 23:17

Megszületett a válasz a baloldali sajtót péntek óta foglalkoztató kérdésre.

2021. január 30. 23:17
null

Miután pénteken kiderült, hogy Müller Cecíliát testőrök őrzik, a baloldali sajtóorgánumok versenyt érdeklődtek a különböző szervektől, hogy mi áll ennek hátterében. A Telex végül a Koronavírus Sajtóközponttól választ is kapott kérdésére, amely bármennyire szomorú, sajnos sejthető volt: Müller Cecília az elmúlt időszakban halálos fenyegetéseket kapott, ezért a hatóságok biztosítják védelmét.

A Telex által a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságnak és a Belügyminisztériumnak megküldött kérdéssor meglehetősen ambiciózus volt, éppen csak az maradt ki, hogy mikor van váltás az őrségben. Az igényelt információk között szerepelt például az, hogy 

– amelyre válasz nagy meglepetésre nem érkezett.

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy a járvány során véleményét ugyancsak sokszor megosztó szegedi orvosprofesszor, Boldogkői Zsolt is életveszélyes fenyegetéseket kapott.

(Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán)

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ati Papa
2021. január 31. 13:56
Müller Cecília egy a szakmáját kiválóan ismerő szakember. Orvosi esküjéhez híven a nyunyókázók, mocskolódók, fenyegetőzők koszos irháját is próbálja menteni. Kár, hogy ennyi primitív, trágár, tájékozatlan ember van. Én sem a testőrökre szavaznék. Nagyon könnyen beazonosíthatók a fenyegetőző "hősök". Ha beállít hozzájuk két kétajtós szekrény, hogy aszongya: "Mit mondtál, hernyótalpas az anyám!? ",akkor vinnyogva kussolnának.
manitowoc
2021. január 31. 10:49
Micsoda ember lehet (nem is ember az ilyen), aki fenyegeti Müller Cecília Györgyi országos tisztifőorvost, aki egyébként egy jámbor nagyvenyimi asszonyság...
formaegy
2021. január 31. 10:35
A baloldali sajtóorgánumoknak nagyon is tisztában kellett lenni a helyzettel, hiszen 80%-ban ők a felelősek ezért az áldatlan állapotért mert minden aljas támadásnak, uszításnak, hergelésnek, hazugságoknak helyt adnak, és a saját újságíróik is ezt a tevékenységet folytatják!!!!!!!!!!!! Ne feledjük az ATV vezetésével azt a minősíthetetlen támadásokat, hazugságokat amit irányítottan tesznek a gyalázatos vendégeikkel együtt! Azt tartom gyalázatnak, és felháborítónak, hogy azok akik ebben a hazugságsorozatban, álhírterjesztésben, uszításban, rágalmazásban részt vesznek, a mai napig nincsenek felelősségre vonva!!!!!!!!!!!!!! Ez várható a ballibes csürhétől amikor a vezíííííííreik hergelik, uszítják őket! Gyalázat!
elfújta az ellenszél
2021. január 31. 09:59
Ilyen az, amikor beindul a szeretet koaliciója Gyurcsány vezetésével. Ami a látóterébe kerül, arra úgy kiárasztja a szeretetét, hogy épkézláb nem lesz már többé
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!