Ismert színésznők olvastak fel a Meseország mindenkié című könyvből

2020. december 09. 18:25

Többek között Kovács Patrícia, Fullajtár Andrea, Takács Kati és Udvaros Dorottya is felolvastak egy-egy mesét a kötetből.

2020. december 09. 18:25
null

A Labrisz Leszbikus Egyesület felolvasást szervezett a Meseország mindenkié című könyvből, amelyen ismert színésznők is részt vettek – írja a 24.hu.

Többek között Kovács Patrícia, Fullajtár Andrea, Takács Kati és Udvaros Dorottya is felolvastak egy-egy mesét a könyvből.

Kovács Patrícia videóját már a YouTube-on is megtekintheti.

 

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazsu
2020. december 13. 15:33
Nekem semmi bajom azzal, mi a jobboldalt felháborítja. Gyenge kis mesék ahhoz, hogy bárkit is érzékenyítsenek. A kislányok szoktak fiúk akarni lenni már gyerekkorban is,nadrágot hordanak (mert hideg van), aztán boldogan szülik a gyerekeket. A fiúknál más a helyzet. Egy fiú lányruhában, no attól mindenki kiborul. De egy kisgyerek biztos nem. Legfeljebb nem érti, hogy ki küzd kivel. A mesékkel tehát nem feltétlenül ez a baj, hanem az, hogy végtelenül rosszak. Próbálják utánozni a népmesék nyelvét, stílusát, de ez a korunkba így már nem fér bele. Egyszerűen ostoba. Ostobák az nevek, az elnevezések, és a témák is, amibe beültetik az érzékenyítést. Ettől az érzékenyítés is ostobává válik.
syphax
2020. december 11. 08:18
Javaslom: ezek a csajok kollektive nyalják ki inkább egymás punciját(meseolvasás helyett, amivel KISGYEREKEKET RONTANAK MEG!)--osztakkó' kielégülnek!!!
Micmac
2020. december 10. 18:31
Tekintse meg akinek két anyja van! :-)
12345
2020. december 10. 13:51
Legalább már tudom, hogy melyik színésznőkkel nem nézek meg egyetlen darabot sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!