Higgadtságra kérte a feleket Gulyás Gergely a Demeter-publicisztikával kapcsolatban

2020. november 29. 16:08

Gulyás Gergely nem örül a közélet ilyen szintű eldurvulásának.

2020. november 29. 16:08

Kolozsváron tudta megállítani a Transindex.ro egy interjú erejére Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert, aki azért járt Erdélyben, hogy az RMDSZ mellett kampányoljon. „Most, amikor Európában komoly viták vannak, akkor higgadtságra lenne szükség, de ha a politikusok nem tanúsítják ezt a higgadtságot – gondoljunk arra összehasonlításként, amit az Európai Néppárt elnöke korábban a magyar miniszterelnökről mondott – akkor nehéz ezt a nem politikus kultúrszereplőktől elvárni” – fogalmazott Demeter Szilárd sok indulatot keltő publicisztikájára reagálva a miniszter.

A Transindex.ro azon kérdésére, mely felvetette, hogy Demeternek le kéne mondania, Gulyás csak annyit reagált, hogy nem örül a közélet ilyen szintű eldurvulásának.

Az újságírók más témákról is faggatták a Miniszterelnökséget vezető minisztert, így például az SZFE ügyéről. A miniszter elmondta, hogy helyesli a Színház- és Filmművészeti Egyetem döntését, melynek értelmében érvénytelenítették azon hallgatók félévét, akik akadályoztatták az oktatást az oktatási épület elfoglalásával. Gulyás arról is szót ejtett, hogy Orbán Viktor miniszterelnök most pusztán a járványhelyzetre való tekintettel nem tartott vele a romániai kampánykörútra. A miniszter ezek mellett megkérte a romániai idős magyar szavazókat, hogy mindenféleképpen menjenek el szavazni a közelgő választásokon, szigorúan betartva a járványügyi intézkedéseket.

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2020. november 30. 08:00
Ildiko Lendvai sorai: Demeter Szilárd sötét kirohanása világbotrány lett, ami már a kormánynak is kínos. Pláne, hogy az elkövető nem egy akárhonnan felbukkant őrült, hanem a saját miniszteri biztosuk. Ezért kipréseltek belőle valami visszaszívás-félét. De hogy! "Függetlenül attól, hogy mit gondolok az igazamról,...publikációmat ezennel visszavonom." Ezzel ugyebár rendben is van minden. De szó nincs arról, hogy lemondana, marad a helyén. Aha. Ha több esze van, Hasfelmetsző Jack is bejelenthette volna: függetlenül attól, hogy mit gondol a saját igazáról, hasfelmetszéseit ezennel visszavonja. Ezzel ugyebár rendben is lett volna minden. De szó nincs arról, hogy lemondana a késről, az marad a helyén, nála.
kunfia
2020. november 30. 07:47
"amit az Európai Néppárt elnöke korábban a magyar miniszterelnökről mondott" Nocsak,akkor nem Magyarországról beszélt?Pedig eddig erről hazudoztak a narancskommunista sajtóban.
SzaZo
2020. november 29. 21:02
NINCS MEGHÁTRÁLÁS! Betelt a pohár! Mocskos zsidó kommunista bandát irtani kell! Támadnak rendületlenül, mi meg csak magyarázkodunk! Eddig és ne tovább! Ha megint meghátrál a jobb oldal, elvesztettek egy szavazót.
Alibaba
2020. november 29. 20:08
Gondolom akkor a Bíró "ügy" után Fletóék felvehetnék azokat a bizonyos pólókat amire fel annak írva, hogy "én is beleköptem a Duna parti cipőkbe vagy én is égettem uniós zászlót, vagy én is összeírnám a zsidó képviselőket" Folytassam?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!