A Momentumból igazolt új politikust a DK

2020. november 22. 12:38

Benedek Szilveszter átlépését a pártba maga Gyurcsány jelentette be a Facebookon.

2020. november 22. 12:38
null

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke vasárnap online sajtótájékoztatón jelentette be a DK új politikusát, Benedek Szilvesztert. Gyurcsány felemlegette, hogy az elmúlt hónapokban jó párszor jelentették be új emberek csatlakozását a párthoz.

A DK új igazolása, Benedek Szilveszter 33 éves, Gyurcsány elmondása szzerint már jelentős szakmai múltja van a mezőgazdaságban. Benedek agrármérnökként végzett és egy mezőgazdasági céget vezet.

Benedek Szilveszter korábban a Momentum tagja, valamint a párt Veszprém megyei képviselője volt. Benedek hangsúlyozta: átlépése egy meggondolt döntés volt, ugyanis

úgy látja, a DK-ban hatékonyabban tudja képviselni programját.

Benedek a Momentumból vasárnap hivatalosan is kilépett, innentől a megyei közgyűlésben már a DK színeiben vesz részt.

(ATV)

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2020. november 23. 15:33
"Lógok egy nyárfa ágon alattam a Köztársaság tér ködbe vész. Ilyen szar helyre hívtál Gyurcsány, ezért te is a picsába mész! Ez is anyakán érzi majd, hogy nemkönnyű segge mily nehéz."
makapaka2
2020. november 23. 12:32
Az egyik trágyadombról átkerült a másikba. Mindkettő büdös.
antioxi
2020. november 22. 21:31
Jákob mikor lép át a dk-ba? Vagy már ott is van?
péterx
2020. november 22. 21:16
Az ellenzéki szavazóknak három lehetősége van: a szétmállott pártocskák / MSZP, Jobbik, LMP /, a nagy garral benyomult, de sorozatosan lebetliző Momentum, és a rémes Alkoholista pártja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!