Szenzációs a magyar válogatott: 3-1-re nyertünk Bulgáriában!

2020. október 08. 22:32

Orbán, Kalmár és Nikolics is betalált.

2020. október 08. 22:32
null

Kalmár szöglete után Willi Orbán érkezett remekül, és a kapuba juttatta a labdát. Az első félidő utolsó tíz percére rákapcsolt a bolgár válogatott. Nedjalkov bal oldali beadását követően a túlsó saroknál Nedelev fejelt közelről, de Gulácsi óriásit védett. Majd megint Gulácsi jeleskedett! Az utolsó percben egy közeli pöccintést bravúros mozdulattal, lábujjheggyel szedett ki a kapusunk.

Második alkalommal Kalmár Zsolt volt eredményes. A szabadrúgást laposan a bal alsó sarokba rúgta. A magyar válogatott utolsó gólját Nikolics szerezte, aki védhetetlenül bólintotta hat méterről a bolgár kapuba!

Ugyan a bolgárok szépíteni tudtak, a magyar válogatott 3-1-re nyert Szófiában Bulgária ellen és készülhet a november 12-i Izland elleni mérkőzésre a Puskás Arénában.

Címlapképen: Kalmár Zsolt (k) és Szalai Ádám (j), miután előbbi gólt szerzett a labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező elődöntőjében játszott Bulgária-Magyarország mérkőzésen Szófiában 2020. október 8-án. Fotó: MTI/EPA/Vaszil Donev

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2020. október 09. 11:05
Dupla bűn, dupla szomorúság a libsiknek. Nem elég, hogy győzött és továbbjutott a magyar válogatott, de dobrev országa ellen tette.
Selamat
2020. október 09. 10:32
Na, ha már a Fradi, meg a válogatott is a Zorbán mellé áll... :DDDDDD De fiúk, itt abba ne hagyjátok, kemény melóval, előre!
Herrence_Till
2020. október 09. 09:12
Érdemes belekukkantani a független-objektív Telex facebook oldalán a kommentekbe... Szép volt fiúk!
olajfa1
2020. október 09. 09:04
Ez jó meccs volt! Persze, szerencsénk is volt, de azt mondják, hogy csak a jóknak van szerencséjük. Gratula a csapatnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!