„Aki tagadja, hogy a magyar futball fejlődött, az nem nézi a focit" – MANDINER PODCAST

2020. október 30. 15:00

Szoboszlai lehet az új Puskás? Sikerpályára állt a magyar futball? A digitalizáció miatt nem lesz szükség játékosmegfigyelőkre? Elveszi a foci varázsát a VAR? Miről szól a Double Pass új közleménye? – Dr. Zalai Dáviddal és Vuncs Rajmunddal beszélgettünk.

2020. október 30. 15:00
null
Nagy Csomor András

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egynick
2020. október 31. 15:10
De megérte? Túlárazott stadionok, méregdrága, közepes tudású vendégjátélosok. Ha ezt a pénzt az oktatádba fektetjük, százszorosan megtérült volna. Így a Kubatov közeli vállalkozók járnak csak jól.
Mandolini
2020. október 31. 12:02
Sajnos a magyar foci 1986 óta nem létezik. A csatárok nem gyorsak, sőt kifejezetten lassúak, egy az egyben képtelenek a kaput támadni, a kényszerítőzést, a gyors, rálőtt passzokat elvétik, cselezést hírből sem ismerik. Szóval katasztrofálisak. Aki azt mondja, hogy fejlődtünk, na az nem ismeri a focit.
olajfa1
2020. október 31. 08:55
Aki tagadja, hogy a magyar futball NEM fejlődött, az nem nézi a focit, vagyis olyan igazi ál-liberálbolsi-fasiszta aki a fehérről is tagadja hogy fehér, és azt magyarázza hogy az fekete...
kizökkentidő
2020. október 31. 08:22
"Aki tagadja, hogy a magyar futball fejlődött, az nem nézi a focit" Személyre személyes névmást kell használni és nem tárgyragot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!