SZFE-kuratórium: Haladéktalanul kezdje meg a munkát a vezetés

2020. szeptember 09. 21:25

A Színház-és Filmművészetért Alapítvány kuratóriuma az alábbi közleményt juttatta el a Színház Online szerkesztőségéhez.

2020. szeptember 09. 21:25
null

Szeptember 9-én létrejött a találkozó, melyen a Magyar Rektori Konferencia elnöke, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának elnöke és a Színház- és Filmművészetért Alapítvány küldöttsége vett részt. Külön megtisztelő számunkra, hogy az Állatorvostudományi Egyetem és a Dunaújvárosi Egyetem rektorai is megtisztelték az ügyet jelenlétükkel.

Sajnálatos, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem képviselői a találkozót megelőző éjszaka lemondták a részvételt, újfent ellehetetlenítve a párbeszéd lehetőségét, illetve azt, hogy egy harmadik, közvetítői szerepet betöltő félen keresztül érdemi kommunikáció induljon intézmény és fenntartója között.

A találkozón az alapítvány küldöttsége kifejezte abbéli meggyőződését, hogy az SZFE felmondási idejét töltő vezetése magatartásának áldozatául nem a fenntartó, hanem az SZFE hallgatói válnak. Az első évfolyamba felvételt nyert hallgatók 95, az összes hallgató 68 százaléka nyilatkozott az őszi szemeszter képzésében való részvételének szándékáról.

Az alapítványi kuratórium ezért ismételten felszólítja az SZFE vezetését, hogy végezze a munkáját, és haladéktalanul kezdje meg az egyetemen az oktatást!” – osztotta meg a Színház Online a kuratórium közleményét.

Fotó: MTI/Mónus Márton

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nymus
2020. szeptember 11. 15:37
bee-eee beee
bagira
2020. szeptember 10. 15:31
Ballibsi kultúra üzekedésre fajtalankodásra nevel. Őrültek házában vannak hasonlók magukból kivetkőznek nem normálisak . Alföldi rendezte . https://www.facebook.com/photo?fbid=10218126197406409&set=pcb.846053089269407
Agricola
2020. szeptember 10. 09:22
"Az alapítványi kuratórium ezért ismételten felszólítja az SZFE vezetését, hogy végezze a munkáját, és haladéktalanul kezdje meg az egyetemen az oktatást!." Az SZFE vezetés munkakedve viszont olyan alacsony szintre szállt, mint a Népdal főhőse esetében: "Hívtak engem dolgozni, Inkább mentem csórelni,"
formaegy
2020. szeptember 10. 09:17
Tanítás nem folyik, tehát nem kell fizetést adni, nem kell költeni az épület fenntartására (pl. közüzemi díj) Ennek a vergődő időszaknak a kiadásait megfizettetni a vergődő vezetéssel, és az épületfoglaló ripacshallgatókkal. Mivel a vezetés felmondott, így őket nem lehet kirúgni, de minden vergődő ripacsot igen!!! Önkényesen akadályozták meg a tanítani, tanulni akarókat a munkában! Azonnali hatállyal kirúgni, és ha nem hagyják el az épületet, hatósági intézkedéssel eltávolítani! Majd köszönjék meg a ballibes politikai kurváinak, hogy ki lettek rúgva! Elsősorban a Momentumnak, és Gyurcsánynak! Mehetnek Gyurcsányhoz ripacskodást tanulni, az ország első számú ripacsa!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!