Dzsudzsák Balázs a magyar másodosztályba igazol

2020. szeptember 18. 20:47

Tizenkét év után térhet vissza Debrecenbe – közölte a Nemzeti Sport.

2020. szeptember 18. 20:47
null

A Nemzeti Sport úgy tudja, a szabadon igazolható magyar válogatott labdarúgó szerződtetését napokon belül bejelenti a debreceni futballklub. Értesülésükkel egybecsengenek Kósa Lajos országgyűlési képviselői szavai, aki a Debrecen Televízió Köz-ügy című műsorában csütörtökön elmondta, közel a megegyezés Dzsudzsákkal.

Van nálunk egy kereseti korlát, amit senki esetében sem lépünk át, nem teszünk kivételt, de ha nem talál magának csapatot, akkor Balázs szívesen tér vissza Debrecenbe. Most már nagyon közel állunk a megegyezéshez. Folyamatosan kapcsolatban álltunk a menedzserével, Vörösbaranyi Józseffel és Balázzsal is, szerintem jönni fog” – mondta Kósa Lajos.

Dzsudzsák visszatérésének lehetősége már a nyáron is felvetődött Debrecenben, de akkor még meghiúsult a szerződéskötés. Ebben közrejátszhatott, hogy a Bors információi szerint menedzsere Ciprusra szerette volna közvetíteni őt. A 108-szoros magyar válogatott támadó augusztusban az MTK-tól kért és kapott edzéslehetőséget, előtte pedig szóba került a szerződtetése Zalaegerszegen, de megegyezés sem magyar, sem külföldi klubbal nem született. Eddig legalábbis nem, de jelen állás szerint nagyon úgy tűnik, hogy Dzsudzsák több mint 12 év elteltével visszatér a DVSC-hez – írta meg a Nemzeti Sport.

Fotó: Dzsudzsák Balázs a Puskás Aréna avatóján játszott Magyarország - Uruguay barátságos labdarúgó-mérkőzés végén 2019. november 15-én. Magyarország - Uruguay 1-2. MTI/Koszticsák Szilárd

 

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2020. szeptember 21. 08:07
1. A Loki egy évig lesz másodosztályú. Ebben biztos vagyok. Gondolom a szerződésében is benne lesz, hogy ha nem jutnak föl, akkor viszlát. 2. Balázs 33 éves. Ebben a korban az ő posztján már levezetnek. Szeretett volna pénzesebb helyen focizni még, de nem jött össze, van ilyen. Reméljük, hogy Debrecenben még sokáig hasznos lesz, esetleg (?) a válogatottba is befér még. Nagyon fontosak ugyanis a rutinos öregek. Nem sok, de pár. Lélektanilag, tudásban sokat hozzá tudnak tenni a játékhoz. 3. A karrierjét szerintem elbaxta, mikor az Anzsihoz szerződött, bár a Dinamo Moszkvában focizni sem színvonaltalan dolog. Szerintem a menedzserével el kéne beszélgetni egy bézból ütő kíséretében. :-) 4. A sok büdös, bunkó proli fogja be a mocskos pofáját. Értem én, hogy irigylik a pénzét, mert a proliknak ez tulajdonsága, de majd akkor pofázzanak meg fikázzák, ha van saját Wikipedia oldaluk, és rúgtak a portugál válogatottnak Európa-bajnokságon két gólt.
rókabácsi
2020. szeptember 20. 18:37
talán ott még lesz haszna?
koronaszepe
2020. szeptember 20. 11:43
Ez szánalmas. Tudni kell abbahagyni.
hátakkor
2020. szeptember 19. 17:15
Talán szögletet még be tud adni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!