TGM: László Imre mondjon le!

2020. július 02. 15:29

„Mondjon már le ez az ember, ha maradt benne némi erkölcsi érzék, tűnjék, elég volt ebből az arcpirító komédiából” – fogalmazott a filozófus.

2020. július 02. 15:29
null

„László Imre azonnal mondjon le” – szólította fel csütörtöki véleménycikkében Tamás Gáspár Miklós (TGM) a DK-s politikust. A HVG-n megjelent publicisztikában a filozófus úgy fogalmazott: „ez lehet az egyetlen következménye annak, amit dr. László Imre újbudai polgármester mondott”.

TGM hozzátette: „föltéve, hogy ez az Európai Unió, az Európa Tanács és az ENSZ tagállama, amelyben legalább a NEM szélsőjobboldali politikai szervezetek nem dicsérik Hitlert” – fogalmazott.

A filozófus írása végén úgy összegzett: „mondjon már le ez az ember, ha maradt benne némi erkölcsi érzék, tűnjék, elég volt ebből az arcpirító komédiából”.

Címlapkép: Földházi Árpád

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tóth Lajosné
2020. július 03. 14:31
Nem pontatlanul fogalmazott. Nagyon is egyértelműen. Ne mosdassátok már!!!!
Box Hill
2020. július 03. 11:20
Az EU-ban nyolc kommunista pártnak van képviselete. a nácik csak a töredékét ölték meg a kommunisták áldozatai számának. A kommunisták előbb kezdték és tovább folytatták a vérontást világszerte.
Thomason
2020. július 03. 09:09
A tények: 1932. júliusi választási kampány: mintegy 300 halálos áldozat csak júlisuban, döntően az SA-SS, kisebb mértékben a kommunista rohamosztagosok "áldásos tevékenységének" köszönhetően... 1933: Létrejön a dachaui, majd sachenhausi koncentrációs táborok: Ezek még nem haláltáborok, "csak" büntetőtáborok, de rengeteg halálos áldozattal. 1934-től elindul az ún. sterilizációs program. Ennek során nemcsak a fogyatékos, de a más okokból lelkileg és fizikailag sérült embereket egyszerűen a halálba küldik, "jobb esetben" "csupán" nemzőképtelenné teszik (ehhez középsúlyos depressziós tünetek is elgenedőek voltak....). - dr. László Imre orvos, kizárt, hogy ennyire hiányosak lennének a történelmi ismeretei... Némtország, Ausztria az 1960-es évektől: elegendő valakinek a lemondatásához az is, ha kijelenti, hogy a 30-es években kiváló autópályák épültek, helyes ifjúságpolitikát folytattak, megfelelő zöldfelületet biztosítva erdőket telepítettek... Németország 1930-1932: Brüning gazdaságpolitikájának eredményessége sajnos Hitler hatalomra jutása után mutatkozott meg... Hitler ebből tudott költelezni... Dr. László Imre ugyan nem közgazdász, de mielőtt ostobaságokat beszél, jó lenne előtte egy szakavatott közgazdásszal is pár szót váltania...
Vakfolt
2020. július 03. 08:59
Nem fog lemondani. Igazán szerény szellemi képességre vall ennek a feltételezése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!