Vadai a parlamentben nácizott

2020. május 05. 09:55

A DK-s politikus szerint Kövér László ellenzékkel kapcsolatos kijelentése egyenes út a fizikai kirekesztéshez.

2020. május 05. 09:55

Vadai Ágnes napirend előtti felszólalásában emlegette fel a nácikat, párhuzamot vonva Kövér László napokban tett – az ellenzékkel kapcsolatos – kijelentése és a nácik között. Kövér László a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorának adott interjújában úgy fogalmazott: „a magyarországi balliberális ellenzék a globalista, nemzetellenes hálózat része, a nyugat-európai véleményformálók az ő szándékosan téves információikra, rágalmaikra alapozzák a maguk propaganda-hadjáratát”, hozzátette, hogy „az ellenzék nem a magyar nemzet része, hanem ennek a világelitnek a komprádor alakulata”. A DK politikusa ezzel kapcsolatban 10 fiktív kérdést intézett a kormánypártokhoz, melyekben a többi között az iránt érdeklődött, hogy a kormány hogyan kívánja a továbbiakban megbélyegezni az ellenzéket és annak szavazóit. Vadai eszmefuttatása szerint a házelnök kijelentése szinte egyenes út a fizikai kirekesztéshez.

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2020. május 06. 18:39
Jobb lenne ha Vadai kirekesztené saját magát,és eltűnne a francba, az emberek hülyítése helyett.
syphax
2020. május 06. 12:11
NÁCINAK MONDANAK A BALLIBÁK? NÁCI VAGYOK!!! FASISZTÁNAK? FASISZTA VAGYOK! NYILASNAK? NYILAS VAGYOK......MÉG EZENKIVÜL IS MONDHATNAK BÁRMINEK.."AZ" VAGYOK, AKINEK MONDANAK BECSMÉRLŐ SZÁNDÉKKAL. HÜLYÉKKEL, BOLONDOKKAL NEM ÉRDEMES ÚJJATHÚZNI..MER' MIATÚRÓNAK? ÚGYIS HIÁBA MONDUNK BÁRMIT.
Flagellator1974
2020. május 06. 06:56
Fletó berserkere.
Pneumaticus
2020. május 05. 20:20
Kövérnek minden szava igaz. Sajnos. A legrosszabb Orbán is jobb, mint a "legjobb" ellenzék. Ezt egyre többen látják. Orbán nyugodtan tervezhet 2060-ig...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!