Két és fél kiló kokainnal a zsákjában szenvedett balesetet egy motoros Pécsen

2020. május 24. 20:00

A 43 éves nemesnádudvari férfinál elvégzett gyorsteszt pozitív lett, amfetaminra és kokainra is jelzett.

2020. május 24. 20:00

„Mintegy két és fél kilogrammnyi kokaint találtak egy Pécs határában balesetet szenvedő motoros hátizsákjában” – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrségi honlapon.

A közlemény szerint Pécs határában, a 66-os úton szombat délután ütközött egy személyautó és egy motoros, miután az autót vezető férfi lefékezett, és járművébe a mögötte haladó motoros beleszaladt. A motorról leeső férfit a mentők kórházba szállították. Az intézményből jelezték a rendőrségnek, hogy a férfi hátizsákjában két darab tégla formájú, nejlonzacskóba csomagolt tömböt találtak, amelyben valószínűleg kábítószer van. „A rendőrök által végzett gyorsteszt a kokainra pozitív jelzést adott. A lefoglalt kábítószergyanús anyag feketepiaci értéke elérheti az ötvenmillió forintot is” – írták.

A közlemény szerint a 43 éves nemesnádudvari férfinál elvégzett gyorsteszt szintén pozitív lett, amfetaminra és kokainra is jelzett. A férfit, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte, a rendőrök őrizetbe vették, intézkedtek  folyamatos őrzéséről, és kezdeményezték letartóztatását. A férfi ellen jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. A lakásán informatikai eszközöket és vagyonbiztosítás végett egy nagy értékű személyautót is lefoglaltak.

(MTI)

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2020. május 25. 16:26
A zsákban ketten voltak a co Kain és a Co Ábel.
Krupp Skya
2020. május 25. 16:25
Két tégla? Azt hittem Demszky Gábor és Karácsony Gergely is a hátizsákban volt.
cutcopy
2020. május 25. 09:52
A baleset utáni hatalmas porfelhőn áthaladók viszont pozitív hangulatváltozásról számoltak be..
küllő
2020. május 25. 09:05
Ezt tudja meg tompika !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!