Gyurcsány: Nem tisztekkel, hanem tesztekkel kell harcolni!

2020. május 05. 18:36

A DK elnöke szerint Orbán Viktor főparancsnokként dirigál.

2020. május 05. 18:36

„Van valaki, aki a járvány kirobbanása óta úgy nyilatkozik, mintha főparancsnok lenne, az ország pedig háborúban állna. Üzenjünk a miniszterelnöknek: ez nem háborús helyzet! A háború a legrosszabbat hozza ki az emberből, most pedig partnerségre, segítségre, békére van szükség” – mondta keddi videóüzenetében Gyurcsány Ferenc.

A Demokratikus Koalíció elnöke szerint jelen helyzetben nem tisztekkel, hanem tesztekkel kell harcolni, Orbán Viktor pedig generalisszimuszként dirigál. Gyurcsány szerint lehetne másként is csinálni, erre pedig Frank–Walter Steinmeier német elnököt hozta fel példaként.

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Marcus Crassus
2020. május 06. 19:34
A teszt gyógyít! -úgytűnik a ballib bélférgek szerint.
confitür
2020. május 06. 18:05
Ha Ön esetleg nem tudná ez felfogható háborús helyzetnek is,hiszen emberek halnak nem természetes módon,egzisztenciák mennek tönkre, családtagok sem találkozhatnak. Ilyen esetben igenis határozottságra vezérre,és tisztekre van szükség. Magyarország eddig jól vizsgázott,ez lehet ,hogy fáj Önnek. Az az aljasság amit az Ön vezetésével az ellenzék művelt a járvány idején,még a valamelyest józanul gondolkodó nyugat európai liberálisoknál is kiverte a biztosítékot.
TAVIROZSA
2020. május 06. 16:26
Alapvetően támogatom a teszteléseket, javaslok elsőként az ellenzéki parlamenti képviselőknek egy jó nagy PISA tesztet !! Az eredményt érdeklődéssel várná a közvélemény !! :D :D
Venn
2020. május 06. 15:09
Új jelszó: Gyurcsány takarodj! (vagy: takaroggggyyyy.) :-))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!