Ábrahám Róbert a kettős gyilkosságról: Ezért nem engedik be a cigányokat a szórakozóhelyekre!

2020. május 24. 20:29

A videós, aki maga is félig cigány származású, elmondta véleményét az eseményekről, és a balliberális média szerepéről is.

2020. május 24. 20:29

„A lehető legrosszabb döntés egy ilyen tragédia kapcsán a hallgatás” – kezdi a Deák téri mészárlásról szóló videóját Ábrahám Róbert. „Éppen eleget a hallgat a média, és leginkább a balliberális média, amikor egy ilyen szörnyűség történik. Amikor napvilágot látott ez az eset, akkor egész egyszerűen ódzkodtak leírni, hogy az elkövetők cigány származásúak” – mondta az édesapja által félig cigány származású vlogger, hozzátéve, hogy a baloldali sajtó „telesírja a hasábjait”, amikor különböző cigány származású embereket nem engednek be belvárosi szórakozóhelyekre. „Itt a válasz! Ezért! A cigányság egy része nagyon kemény munkát tett abba, hogy ilyen komoly társadalmi előítélet alakuljon ki velünk szemben” – jelentette ki.

A videóst még jobban bántja az, hogy voltak olyan cigány srácok, akik a gyilkossal vállaltak szolidaritást. „Nekem van gyerekem, de ezek a patkányok nem tudhatták, hogy milyen érzés szülőnek lenni. Az ilyen semmirevaló, szélhámos csürhének a szülei is ebből a csavargó bandából kerülnek ki, akik nem tanítják meg a gyerekeiknek azt, hogy mit jelent az a szó, hogy család” – mondta Ábrahám, aki egyébként a tavalyi győri időközi választáson összegyűjtötte a szükséges aláírásokat, de az utolsó pillanatban visszalépett. A továbbiakat megnézheti az alábbi videóban.

 

Összesen 209 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bihari Hunor
2020. május 29. 16:52
Setét Jenő gondolatai: https://www.facebook.com/100380675023007/posts/115783740149367/
piscsik
2020. május 25. 23:32
Téged áldjon meg AZ Isten fiam!
szodabár
2020. május 25. 19:05
ez kamu Egyetlen szórakozóhely sem meri kitiltani őket.A kamu áljogvédők már ordítanának, nekik ugyanis az az érdekük, hogy a cigányokat ellenünk heccelje . A valóságban persze utalják a cigányokat
Pozitív Visszacsatolás
2020. május 25. 17:01
Segítsünk Ábrahám Róbetnek ! Talán ideje lenne hogy a roma többség határozottan elhatárolódjon az aljas gyilkosságoktól és a pitiáner láncrabló gazemberektől. Fejezzék ki egy felvonulással, egy Roma Békemenettel, hogy ők kirekesztik maguk közül azokat, akik az ő integrációjukat és beilleszkedésüket, tanulásukat veszélyeztetik. Kérjenek hivatalosan segítséget, és kapjanak is, hogy ki tudják vetni maguk közül a közösségeüket rothasztó, bomlasztó, kártékony, parazita kissebbséget ! Ezzel az ország többi lakójánakl szamára is világossá téve, hogy a Roma honfitársak többsége igenis rendes, és vágyik a normális életre !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!