Ma van az autizmus világnapja

2020. április 02. 08:21

Ez az időszak számukra még nehezebb, ezért is fontos, hogy megmutassuk, odafigyelünk rájuk!

2020. április 02. 08:21
Szentkirályi Alexandra

„Ma van az autizmus világnapja. Nem csak híres épületek öltöznek ma kékbe, de én is, hiszen Magyarországon megközelítőleg 160 ezer ember él autizmus spektrumzavarral. Ez az időszak számukra még nehezebb, ezért is fontos, hogy megmutassuk, odafigyelünk rájuk!

#éniskékvagyok #vigyázzunkegymásra”

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kohntalan
2020. április 02. 13:12
Egy kicsit én is autista vagyok. Az IQ-m is magas.
Emmanuel Goldstein
2020. április 02. 12:41
A bárgyú cukiskodáson kívül pontosan mi a funkciója ennek a nőnek?
Jack Reynor
2020. április 02. 10:28
Kinek nincs világnapja?
zsoltkom2
2020. április 02. 10:22
Alexa cukiskodik. Kitűzte a gallérjára az aspergereseket lelkiismeretének bizonyítékául... bizony szarul áll ez a szerep. A 2/3 Orbán-keresztények, meg Greta Thunberg szívét épp most tépnék ki, és aljas szavakkal gyalázzák. Nagyon is tudható ennek a nyálas/ kékséges szerepkörnek a miértje Fidesz-honban... de ez nem a részvét és együttérzés és megemlékezés. Semmiképp. Most van az ideje a renomé pótlásnak a nagy minapi felsülés után. Mi van a rokkantakkal és a nyugdíjasokkal nyuszkó Alexa? És mi van a feltett kérdésekkel és a ráadott válaszokkal? Vagy nincs aki súgjon? Hozzájuk semmilyen szalag nem dukál?? Húsvét lesz mindjárt... jön a nyuszi és hozza? Mindenesetre feladat kipipálva... utasítás teljesítve. Megmozdult az Alexa-állóvíz. Hol vannak már azok az élőképek a fűvel/ a természettel ahogy tisztítják gumi csizmában a vastag műanyag szeméttől! Meg szép pruszlikos pendelyben mondani a neveket, hogy ki kérdezhet egy "sajtótájékoztatón." ... ó, hol van az az idő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!