Az Őrséget népszerűsíti Szentkirályi Alexandra

2020. április 29. 07:17

A kormányszóvivő a táj szépségeit ecseteli Facebook-oldalán.

2020. április 29. 07:17

A kormányszóvivő azt írja, hogy „szégyellnivalóan későn" ismerkedett meg Magyarország ezen részével. Hozzáteszi, hogy nem is érti, hogy maradhatott ki felnőtt koráig ez a „békés, sűrű, ezerarcú érintetlennek tűnő táj.

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsoltkom2
2020. április 29. 12:00
"békés, sűrű, ezerarcú érintetlennek tűnő táj" 2011. 09. 08. 18:19 "Botrányos: engedélyek nélkül vegyszerez, fúr és termel az osztrák a nemzeti parkban Vészjelzés érkezett az Őrségből: civil természetvédők és más helybeliek is jelezték, hogy az Őrségi Nemzeti Parkban, védett, ráadásul Natura 2000-es, vagyis EU oltalom alatt álló természetvédelmi területen, Viszák, illetve Kisrákos környékén egy osztrák zöldségtermelő cég három mély víznyerő kutat is fúrt, s ugyancsak engedély nélkül a helyi hagyományos (védett) kisparcellás művelési móddal szöges ellentétben álló intenzív, öntözéses, kemizált zöldségtermelésbe kezdett. A helyiek arról is tájékoztattak, hogy a Nyugat-Dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség betiltotta az engedély nélkül fúrt kutak használatát, ennek ellenére az öntözés, a zöldségtelepítés, a műtrágyázás, sőt, a vegyszerezés is folyik. Arról is értesültünk, hogy bár az osztrákok munkahelyteremtés címen léptek fel, a földeken románok dolgoznak." https://bit.ly/3bRX0zu
heizer
2020. április 29. 08:56
Sosem értettem mitől olyan felkapott az Őrség. Miért nagy szám. Nekem óriási csalódás volt. Évekig hallgattam, hogy így az Őrség meg úgy az Őrség - aztán odamentünk pár napra, és azon csodálkoztam: mire fel? Egy fikarcnyit sem különbözött a Dunántúl (szelídeden hullámzó pannon dombok) vagy az Északi-Középhegység szolid lankás tájaitól - vagyis de, de az nekem csak egy újabb csalódás volt. Azt hittem ez egy kis magyarországi Ausztria - ehhez képest igen durva volt a kontraszt a Cserhát, a Cserehát, a Borsodi-dombság, Somogy, Tolna, Vértes vagy az Aggteleki karszt falvaihoz képest is. Lepukkanva, lerobbanva, elhanyagolva - és minden más pont olyan, vagy egy fikarcnyival sem különb mint emezeken a helyeken. Önmagában abszolút megállna, ahogy ezeket a vidékeket is imádom, és mindig mutatnak valami érdekeset, ezt is tudnám szeretni: de akkora marketingje van, amihez meg semmilyen pluszot nem nyújt a többi vidékhez képest, hogy kimondottan csalódás volt. Ha nem lett volna a hájp az Őrség körül, nem lett volna ezzel semmi gond, de nagy volt a hájp, nagy volt az elvárás is - ehhez képest semmi extra. Vannak helyek kishazánkban, amik ettől különbek, és még sincs ekkora ködfújás körülötte. A lerobbantság pedig kimondottan lelombozó volt.
21 gramm
2020. április 29. 08:15
Remek kezdeményezésnek tartom, amit csinál, akárki ötlete is volt.
masikhozzaszolo
2020. április 29. 07:48
Neked meg ezt a hszt. onanizálásnak. Természetesen. Mert ugye a nő maszturbál, a férfi meg onanizál. Így koronavírus idején.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!