Győr polgármestere képregényben foglalta össze, mit gondol ETO-ügyben

2020. március 09. 08:42

Gerzson mondta, Pankának küzdeni kell.

2020. március 09. 08:42

A napokkal ezelőtt kirobban ETO-ügyben – amiben arról van szó, hogy a város nem akarja tovább támogatni az ETO csapatát, emiatt a tulajdonos-klubvezető Mányi József távozik a csapattól – stílszerűen képregényben mondta el a véleményét Mányi pénteki nyilatkozatával kapcsolatban.

Ezt írta vasárnap Facebook-oldalán a győri városvezető: „Szóval nézzük a tényeket! Mányi tulajdonos úr megkérdezte tőlem, hogy mennyi pénzt tudok adni idén? Visszakérdeztem, hogy mikor lesz a csapat NBI-es? Azt mondta, hogy ez hosszú távon sem szerepel a terveiben, s az előző polgármester biztosította arról, hogy »nem lesz a csapatnál teljesítmény kényszer«. Akkor mi a túróra kell a pénz?!? Mi az, hogy egy profi csapatnál nincs teljesítmény kényszer?!?!”

A polgármester szerint ez viszont nagyon rossz hozzáállás, ezt nyomatékosítandó mintha Mészöly Kálmán idézett volna utolsó mondatában. „Ezután biztosítottam arról, hogy ezzel a mentalitással nem tudok azonosulni soha... sem mint sportoló, sem mint életeket mentő orvos, sem mint polgármester. Küzdjenek a mindenit, mintha az életük múlna rajta!”

Dézsi Csaba András, amellett, hogy orvos és polgármester, korábban mesekönyvet is publikált.

A teljes poszt:

(Mandiner)

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2020. március 10. 01:05
"A szerzetes fiatalként sem futott, edzőként sem dolgozott, a tévében néha követte az atlétikát, ismerte pár kenyai futót nevét, de nagyjából ennyi volt a tudása a futásról. Amikor belefogott az edzősködésbe, nem voltak igazán nagyravágyó tervei, inkább a futás személyiségfejlesztő hatását tartotta értékesnek. Atlétaedzőnek lenni nem egy megszokott misszionárius szerep. Láttam, hogy az atlétika kapocs a fiatalokhoz. És ha egyszer megteremtetted a kapcsolatot a sporton keresztül, akkor az életükre is hatással lehetsz, mert megnyílnak neked. Megbíznak benned, barátként tekintenek rád. "Ha Rudishát olyan rendszerrel készítették volna fel, ahogy egy tökéletes atlétát kell, az valószínűleg elpusztította volna. Ha veszel egy szuperedzőt, ő csak a tervet és a végterméket látja. Colm testvér lemegy a gyökerekig, megérti az embereket, tudja, honnan jöttek."" https://index.hu/sport/atletika/2020/03/02/colm_o_connel_ir_szerzetes_kenya_misszionarius_futoedzo_vilagbajnok_tanitvanyok_portre_futas_kipruto_rudisha_kipketer/ "Itt senki nem akar világbajnok lenni Soha nem fordult még elő a hazai maratoni csapatversenyek 67 éves történetében, hogy egyetemi amatőr futócsapat nyerje az országos bajnokságot." https://index.hu/sport/2011/10/22/maratoni_csapatbajnoksag/
Feri70
2020. március 09. 22:16
Borkainak annyi volt a bűne, hogy szereti a szexet, és lányokkal. Legalább nőkkel csinálta nem úgy mint Gréczi aki egyedül. Korrupció nem bizonyított. Ráadásul a Győriek még így is megválasztották. Ha annyira korrupt lett volna akkor elzavarták volna, mint 2010-ben a balosokat az ország, meg a főváros éléről.
Vakfolt
2020. március 09. 14:55
"Azt mondta, hogy ez hosszú távon sem szerepel a terveiben, s az előző polgármester biztosította arról, hogy nem lesz a csapatnál teljesítmény kényszer." Ez egyszerűen felháborító. Borkai ettől sem lett kafább gyerek. De az új polgi tökös legény, hogy ebbe így belemegy. És igaza van!
Csomorkany
2020. március 09. 14:20
Tökéletesen igaza van, de a 27 lájk túlzásnak tűnik. Mert kérdem én, hány lájkot fog kapni a mandi olvasóitól az a rengeteg fideszes polgármester, aki viszont költ a focira? Lehet, hogy ezt kellene csinálni? Kicsit túl sok besavanyodott fideszes polgermester és egyéb tótumfaktum ül mindenfelé, akiket gyorsan (tehát még 2022 előtt) el kellene zavarni, és akkor lenne tovább előre?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!