Kormányszóvivő: Szeretnénk kikérni az emberek véleményét

2020. február 13. 17:01

A gyöngyöspatai kártérítés, a börtönbiznisz és a bírói korrupció is a témák között lesz – mondta el Szentkirályi Alexandra.

2020. február 13. 17:01

Szentkirályi Alexandra a nemzeti konzultációval kapcsolatban elmondta: „szeretnénk tudni, hogy mit gondolnak a feltételes szabadságra bocsájtás szigorításáról, a gyöngyöspatai romák kártérítésének kérdésében, az iparággá vált börtönbiznisz vagy éppen a Szeviép-ügy kapcsán felmerült bírói korrupció gyanújáról”.

A kormányszóvivő hozzátette: „szinte minden esetben magukat jogvédőnek nevező, külföldről pénzelt aktivista csoportok jelennek meg ezekben a kérdésekben, akik az elkövetők jogai mellett állnak inkább ki, sem mint az áldozatokéi mellett”.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. február 14. 15:22
Néhány milliárd a csókosoknak,azután meg azt hazudnak,amit akarnak...
koronaszepe
2020. február 14. 08:57
Az ilyen kereténségek valahogy jobban illenek a Hollik szájába. Hitelesebb...
koronaszepe
2020. február 14. 08:56
A tartalom is fontos, nem csak a forma. Akár az e havi Playboy-nyuszi is mondhatja, a bullshit az csak bullshit marad...
holder
2020. február 14. 01:47
Mennyibe kerül a romák kártalanítása és mennyivel többe a konzultáció ? Pont tízszeres a szorzó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!