A győri gyerekgyilkosság is a konzultáció kérdései között

2020. február 21. 11:26

Völner Pál idézte fel a tavalyi esetet a kormány Facebook-oldalán.

2020. február 21. 11:26

"Vannak, akik azt mondják, meg kell tiltani, hogy azok hamarabb szabaduljanak, akik mások életére törtek. Vannak, akik azt mondják, hogy az erőszakos bűnözőket is büntetésük letöltése előtt ki kell engedni a börtönből” – mondja az igazságügyi minisztérium parlamenti államtitkára. Völner Pál a győri esetre is utalt, amely során egy börtönből szabadult férfi végzett 10 és 13 éves gyermekeivel.

Hozzátette:„Aktivista csoportok szerint csínján kell bánni a szabadságvesztéssel és az lenne jó, ha minél kevesebb ember minél kevesebb időt töltene rács mögött”. A nemzeti konzultáció nemsokára indul, a témák között lesznek a bűnözők által indított kártérítési perek és a gyöngyöspatai ügy is.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. február 21. 19:32
Ócska populizmus...
Akitlosz
2020. február 21. 18:01
Primitív.
János bácsi
2020. február 21. 15:21
Orbán színvonal
zsoltkom2
2020. február 21. 13:58
A győri gyerekgyilkosság a Fidesz-rendszer sara. Azon az elven mindenképp, ahogy igazságtalannak tartja Orbán a börtönökben a fogva tartás körülményei miatti kártérítést. Az igazságérzet a győri gyilkosság miatt is pont úgy kell, hogy megszólaljon. A törvényhozói felelősség kapcsán pedig még inkább, hiszen a hatalmat a Fidesz gyakorolja, abba beleszólást senkinek nem engedett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!