Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség Donáth Lászlót

2020. január 02. 23:00

A volt MSZP-s képviselő szerint a szeméremsértés vádja fel sem merült.

2020. január 02. 23:00

Donáth László elismerte az ATV-nek, hogy decemberben gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség. Könnyű testi sértéssel vádolják – írja az Index.

A volt MSZP-s országgyűlési képviselő szerint viszont a szeméremsértés vádja fel sem merült.

Arról, az ügyről van szó, amely szerint Donáth egy szeretetotthonban az egyik dolgozóval keveredett összetűzésbe. A Magyarországi Evangélikus Egyház már indított vizsgálatot az ügy feltárásának érdekében.

Egy takarítóként dolgozó nő a hvg-nek mondta el szeptemberben, hogy tavaly nyáron Donáth egy kisebb hiba miatt két kézzel fojtogatta. Emellett a TV2-nek azt is elárulta, hogy egy folyosón hagyott babakocsi miatt alakult ki a konfliktus. A hatóságoknak már arról is beszámolt, hogy az evangélikus lelkész korábban szexuálisan zaklatta. Emellett azt is állította, hogy másokat is molesztált Donáth.

A volt szocialista képviselő szerint a decemberi kihallgatásakor csupán adategyeztetésre került sor, valamint megismerte a feljelentés pontos tartalmát. Legközelebb január 9-én lesz kihallgatás.

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nuttika
2020. január 03. 10:44
"A volt szocialista képviselő szerint a decemberi kihallgatásakor csupán adategyeztetésre került sor, valamint megismerte a feljelentés pontos tartalmát." Fordítok azoknak, akik nem értenék: megtörtént a gyanúsítás - ennek keretében tudta meg, hogy mi áll a feljelentéseben és mivel gyanúsítják - de ehhez felvették az adatait is (szerintem fényképet is készítettek hozzá és ujjlenyomatot is vettek, mert erőszakos bűncselekménnyel gyanúsítják). A gyanúsításkor ő tagadott minden vádat és megtagadta a vallomás tételt, amit megtehet. El is mondják, hogy ez nem befolyásolja az eljárást. Ezért volt "csak adategyeztetés". :D
balbako_
2020. január 03. 08:43
A kedves lánya is erőszakoskodott, persze jó liberális ribancként nővel.
Krupp Skya
2020. január 03. 08:42
A volt MSZP-s országgyűlési képviselő szerint viszont a szeméremsértés vádja fel sem merült. Az MSZP-s lelkész a híve lelkét tapogatta. Hát tehet ő róla hogy annyira kiállt a híve lelke? :)))))))))))))))))
nemecsekerno_007
2020. január 03. 08:40
A perverz tata...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!