ATV: Tovább műthet az új győri polgármester

2020. január 27. 11:58

Valószínűleg módosítják a polgármesterekről szóló törvény egyik paragrafusát a televízió értesülései szerint.

2020. január 27. 11:58

Dézsi Csaba András ígéretet kapott arra a Fidesztől, hogy Győr polgármestereként is lehetővé teszik a számára, hogy folytathassa a munkáját mint kardiológus orvos – közölte a megválasztott polgármester az atv.hu-val. Mint arra emlékeztetnek, Kövér László a még jelölttel közös kampányvideójába jelentette ki, hogy megválasztása esetén Dézsi András nem fogja „cserben hagyni”. Ehhez azonban a televízió szerint törvénymódosítás kell, ugyanis a jelenlegi szabályozás szerint ez összeférhetetlen a polgármesteri tisztséggel, a törvény a „tiltó listán” nevesíti az orvosokat, egészségügyi dolgozókat is.

„Igen” – erősítette meg az atv.hu kérdésére Dézsi Csaba András, a tegnapi győri polgármester-választás fideszes győztese, hogy a jövőben is folytatni fogja orvosi munkáját mint kardiológus, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház osztályvezető főorvosa. Dézsi a Fidesz-KDNP jelöltjeként vasárnap magabiztosan nyerte a Borkai Zsolt lemondása miatt tartott időközi polgármester-választást az ellenzéki Pollreisz Balázst ellenében.

(Mandiner)

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pál Pusztai
2020. január 27. 22:32
Ja 4 órában is ellehet vezetni Győr városát. Akkor mit csinált eddig teljes állásba Borkai? Lehet,hogy ez a Dézsi csak egy báb lesz. Annyi volt a szerepe ,hogy maradjon Győr Fidesznek.
AKissLaci
2020. január 27. 19:47
Marhaság. Az egész mandiner arról szól, hogy komplett balos cikkeket másolnak be. Köcsög Gyurcsány 400 karakterre van redukálva? Nem! Én miért?!
Mr. Black
2020. január 27. 17:26
Komoly mutatvány lesz,1 fenékkel 2 lovat megülni !!!!!
realista
2020. január 27. 17:22
Mindkét tevékenység teljes embert kíván. Egy seggel két lovat megülni nem lehet - így egyiket sem csinálhatja teljes szívvel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!