Kálomista Gábor: Ugyanazok a hivatásos hüppögők hüppögtek akkor is

2019. december 10. 09:52

Párhuzamot húzott a filmfinanszírozás 2010-11-es átalakítása és a színházakat is érintő törvénytervezet között a Thália Színház igazgatója.

2019. december 10. 09:52

Kálomista Gábor a hírTv Magyarország Élőben című műsorában elmondta, hogy szerinte nem kell félni a a színházak működését szabályozó új rendszertől – írja a hirtv.hu.

A Thália Színház igazgatója kiemelte, hogy ő már átélt egy ehhez hasonló változást, amikor a filmek támogatási rendszerét változtatták meg. Szerinte „ugyanazok a hivatásos hüppögők hüppögtek akkor is a leghangosabban, akik most, majd a rendszer kiderült, hogy működik” – szögezte le.

Emellett kijelentette, hogy ha bármilyen színházigazgatót le akartak volna cserélni, megtehették volna.

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2019. december 10. 20:09
A pártállam az pártállam,oszt jónapot!
Akitlosz
2019. december 10. 19:41
Hüppögésből is meg lehet élni? Az világos, hogy a szöszmötölés, a totojázás és a morfondírozás kitűnő hivatások, de az új, hogy a hüppögés is.
nyúlgerinc
2019. december 10. 15:53
"Emellett kijelentette, hogy ha bármilyen színházigazgatót le akartak volna cserélni, megtehették volna." És tessék mondani lehet tudni, hogy miért nem tette meg eddig a Fidesz? Arra vártak, hogy tüske legyen a körmük alatt? Nem kevés, hasonló problémát kellene sürgősséggel tárgyalni az Orzággyűlésnek. Pl. ügynöktörvény...
cutcopy
2019. december 10. 15:24
Nem az a baj, hogy a bolsevikok legfőbb kommunikációja a riogatás, hanem hogy rengeteg emberre rá bírják ragasztani..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!