Kiskutyákat mentettek ki egy kútból a tűzoltók

2019. március 21. 15:56

A két kiskutya megmenekült.

2019. március 21. 15:56

Négy méter mély kútba esett két kiskutya szerda délután a debreceni Bársony utcában – számol be az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-oldalán. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói dugólétrán keresztül mentették ki az állatokat, majd a kutat ideiglenesen lezárták. A kiskutyák nem sérültek meg.

A videót a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Papp-Kunkli Nóra tűzoltó hadnagy készítette.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palika1955
2019. március 22. 04:47
Amerikában még soha nem láttam női tűzoltót... Túlságosan veszélyes munka.
annamanna
2019. március 22. 04:24
"Kukába szorult egy medvebocs Tusnádfürdőn Hulladéktárolóba rekedt medvebocsot mentettek ki a csendőrök szerda hajnalban Tusnádfürdőn, írja a Hargita megyei rendőr-főkapitányság közleménye alapján a Maszol. Egy férfi hajnali 4:30 körül értesítette a hatóságokat, hogy medvebocs van az egyik konténerben. A helyszínre érkező csendőrök elkerítették a környéket, mivel a szeméttárolónál volt az anyamedve is. A csendőrök sikeres akciója után az állatok visszafutottak az erdőbe." videón: https://www.youtube.com/watch?v=LjMG5LwL5Ko
Fregoli
2019. március 21. 23:20
Jó, hogy nem egy gyerek esett ebbe is. Rohadt felelőtlen ember, aki kiásatta és nem gondoskodik a lezárásáról.
anegy_
2019. március 21. 20:18
Köszönet a tűzoltóknak, a kiskutya sebes-vágtában szótlanul elpucolt, hátra se nézett! :-))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!