Szél Bernadett: Mi a biztosítéka, hogy a veszprémi színésznőket nem zaklatja Marton László?

2019. február 01. 08:12

Bősz Anett szerint Marton Lászlót „kinevezték”.

2019. február 01. 08:12

Szél Bernadett és Bősz Anett országgyűlési képviselők voltak az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendégei. A képviselőket a Marton László rendezőt elítélő közleményükről is kérdezték.

Bősz elmondta: örömmel fogadnák, ha férfi képviselők is csatlakoznának az ilyen kezdeményezésekhez. Szél kifejtette: Marton nem kért bocsánatot rendesen, fenyegetőzött, ha nem kezelik komolyan a dolgot, a nőknek nem lesz bátorságuk elárulni, hogy egy köztiszteletben álló ember zaklatta őket. Feltette továbbá a kérdés: mi a biztosíték, hogy a veszprémi színésznők nem esnek áldozatul „egy ilyen atrocitásnak”?  Bősz szerint Marton László „kinevezése” azt üzeni, hogy az áldozatoknak, hogy inkább ne szólaljatok meg. (A műsorvezető kijavította a liberális képviselőt: felkérésről van szó.)

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2019. február 04. 08:54
A deliberált körökben a " csinálhatta volna", vagy "gondolhatott volna arra" is bűncselekménynek számít.
syphax
2019. február 02. 08:15
"..a veszprémi színésznőket nem zaklatja Marton László?" Nomégcsak azkééne, ho' ne zaklassa üket! Akkó' miafrancnnak hozták oda? Mán' ottan náttyon kivannak éhezve egy jó kis molesztáló.-inspiratív rendezői zaklatásra...A változatosság gyönyörködtet, mint tuggyuk.. De lemehetne vendégszerepelni szélberni meg az ősz bőőősz is, osztán "lezaklathatnák" hármasba a martonnal az egész társulat női szekcióját 60'-tól 'lefele.....
august
2019. február 02. 08:13
"Szél Bernadett: Mi a biztosítéka, hogy a veszprémi színésznőket nem zaklatja Marton László?" ------------- :))))))) Mindezt Veszprém kapcsán kérdezik, ahol ennek az alakulatnak a közös jelöltje volt Kész Zoltán, aki a hírek szerint gimnazistáknak csapta a szelet... (egyikük a felesége is lett) Komolyan van humorérzékük, és bíznak az emberi feledékenységben dörgedelmes megállapításaik mellett. Anno a gimnazistákért nem aggódtak, és garanciát sem tartották fontosnak.
nyugalom
2019. február 01. 22:42
Zaklatás-hiányban szenvedők!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!