Lezuhant egy siklóernyős Csókakő és Csákberény között

2018. szeptember 17. 16:50

Sziklás, dombos területen zuhant le hétfő délután egy egy siklóernyős a Csókakő és Csákberény között. Már dolgoznak mentésen.

2018. szeptember 17. 16:50
 

Lezuhant egy siklóernyős a Csókakő és Csákberény közötti sziklás, dombos területen hétfő délután, a tűzoltók a mentésén dolgoznak – közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Szabó-Bisztricz Anett elmondta: a siklóernyős a sziklás domboldalra zuhant, a tűzoltóknak a fás-bokros részen ösvényt kellett vágniuk, hogy elérjék. Átadták a mentőknek, akik a helyszínen ápolják. Hozzátette: mentőhelikopter érkezett a helyszínre, ha azzal nem oldható meg a mentés, a tűzoltók lehozzák a sérültet a domboldalról. A honvédség kutató-mentő szolgálatának helikopterét is várják.

(MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!