Több kilométeres a sor az M7-esen a Balaton felé Polgárdinál, a pályát lezárták

2018. augusztus 11. 10:43

Több jármű karambolozott az M7-es autópálya 83-as kilométerszelvényénél.

2018. augusztus 11. 10:43

Mintegy 5 kilométeres sor áll az M7-esen a Balaton felé Polgárdi térségében egy baleset miatt – közölte a rendőrség, illetve a katasztrófavédelem szombaton délelőtt.

Több jármű karambolozott az M7-es autópálya 83-as kilométerszelvényénél. Az egyik autó utasa könnyebben megsérült.Az útszakaszt lezárták Nagykanizsa felé a hatósági beavatkozás idejére – olvasható a katasztrófavédelem honlapján.

A rendőrség tájékoztatása szerint már 5 kilométeres sor áll az autópályán a Balaton irányában. Az Útinform azt javasolja, hogy már Székesfehérvártól kerüljenek az autósok a 7-es, illetve 8-as főúton.

(MTI)

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kopa
2018. augusztus 11. 18:01
A szállítás és közlekedés költségeit kell helyretenni, borzasztó drágává tenni a felesleges tranzitot, a terméket indokolatlan szállítását, a helyi lehetőségeket, termékeket, munkahelyeket segítve. Nem kell ám minden hétvégén a Balatonra utazni, közelebb megoldani a hétvégét.
hentes
2018. augusztus 11. 13:15
Gondolom a régi balatoni pedig szokás szerint tök üres. :-D
3M..
2018. augusztus 11. 13:04
Székesfehérvárig legalább három sávossá kell tenni az M7-es autópályát. https://www.nlcafe.hu/ezvan/20160801/autopalya-bovites-3-savos-m1-m7-visszavontak/ Úgy tűnik viszont, hogy erre ez a kormány nem képes. De hogy az autósok felelősségét is említsük, a követési távolság be nem tartása a legnagyobb probléma. Vannak olyan autósok akik 5 méterről tolják az előttük autózót. Mindez persze megint a kormány felelősségét igazolja, akik nem képesek a megnőtt forgalmat követni és arra kényszerítik az autósokat, hogy 5 méterről tolják az előttük haladót. Az M7-es mára alkalmatlanná vált a rajta közlekedő autóstömeg balasetmentes kiszolgálására. Ez pedig a nemtörődöm kormány felelősége, amely képtelen az autósok igényeit kiszolgálni. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!