Már öt gyanúsított van az Alstom-ügyben

2018. augusztus 08. 07:34

Hivatalos személy által elkövetett vesztegetés a gyanú, de a gyanúsítottak között nincs közszereplő – mondta el a Magyar Hírlapnak Kovács Katalin helyettes szóvivő.

2018. augusztus 08. 07:34

A hivatalos személy által elkövetett vesztegetés gyanújával indult Alstom-ügyben eddig öt személyt hallgatott ki gyanúsítottként a Központi Nyomozó Főügyészség, nincs köztük közszereplő – mondta el a Magyar Hírlapnak Kovács Katalin helyettes szóvivő. 

Hozzátette, hogy az egyik gyanúsítottal szemben kiadott nemzetközi elfogatóparancs még hatályos. A 4-es metró szerződései kapcsán, az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) megállapításai alapján elrendelt vizsgálat még a felderítési szakasznál, ismeretlen tettes ellen folyik. 

Februárig három személyt hallgattak ki gyanúsítottként, a mostani közlésből az derül ki, hogy azóta további két embert gyanúsítottak meg a nyomozásban – írta a Magyar Hírlap, hozzáfűzve, hogy a főügyészség további információkat nem közölt.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kisgul
2018. augusztus 08. 11:32
A nemzetközi körzés alatt lévő személy hollétét , tartózkodási helyét ismerem! De szigorúan csak 18-as karikával és erős idegzetűeknek ajánlom! https://magyaridok.hu/kulfold/demszkynek-es-hellernek-edes-a-pihenes-3362935/
Kundi
2018. augusztus 08. 10:23
"Hivatalos személy által elkövetett vesztegetés a gyanú, de a gyanúsítottak között nincs közszereplő..." És a haszonélvezők között sincs?
írmag
2018. augusztus 08. 09:12
Emlékezetes egy magánember, aki egy időben a Petőfi szobornál szokott március 15.-én sehonnaizni, esernyőkísérettel.
bolá
2018. augusztus 08. 08:14
Hogy lehet úgy korrupció, hogy nincs benne közszereplő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!