Kutyapárt az Orbán-graffitiről: Lesznek hasonló festmények Magyarországon

2018. június 27. 07:22

„A legjobb módszer egy házfal letakarítására ma Magyarországon, hogy ha Orbán Viktorral kapcsolatos graffiti jelenik meg rajta” – mondta Kovács Gergely.

2018. június 27. 07:22

„Gondoltuk, hogy le fogják festeni. Ugye ez a legjobb módszer egy házfal letakarítására ma Magyarországon, hogy ha Orbán Viktorral kapcsolatos graffiti jelenik meg rajta” – mondta Kovács Gergely az ATV Egyenes beszéd című műsorában kedd este. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke a hét elején Budapesten feltűnt, egy ideig Banksy-nek tulajdonított graffiti kapcsán beszélgetett Rónai Egonnal.

Mint megtudtuk: „valószínűleg lesznek hasonló festmények, egyre több Magyarországon”.

(fotó: 444, Fidelio)

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2018. június 27. 12:28
Meg tudom érteni azt, aki mikor kijön és meglátja, hogy összebaszták a háza falát, akkor lefesti. Mint mondjuk a bal oldalon látható krixkrax, azt mindenképpen. A Thomason mulató Orbán viszont szerintem jól sikerült, a vakolatért sem nagy kár, az akár maradhatott is volna. Azon se lepődnék meg, ha ők maguk festették volna le, csakhogy legyen min dödögni.
fogas paduc
2018. június 27. 12:23
Eléggé sexista a két farkú kutyapárt elnevezés - a feministák nem tiltakoztak még? Azt hiszem, hogy a valóság elég hamar orrba fogja verni ezeket a kutyákat - ,ha pl az én házam kipingálásával próbálkoznának,
Mystes
2018. június 27. 11:39
de nem értem pontosan, hogy miért is kéne ezt a házfalat letakarítani? csak orbán népszerűségét növeli! (ha meg letakarítanák, akkor orbánt baszogatnák miatta, amire nincs szükség) orbán ott van a házfalon. na és? a hülye ellenzék azt hiszi, hogy ezáltal válhat fontossá? legyenek jobb gondolataik, mint orbánnak! akkor majd odafigyelnek rájuk. de mivel nincs, a falat festegetik, meg piszkálódnak...
makapaka2
2018. június 27. 10:53
NAGY AZ ISTEN ÁLLATKERTJE!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!