Elit gyerektábort szervez Kerényi Imre

2018. január 17. 14:10

Kerényi Imre kormányzati és önkormányzati vezetők gyermekeit várja a nyári táborába.

2018. január 17. 14:10

Nyári gyerektáborok szervezésébe kezdett Kerényi Imre. A miniszterelnöki megbízott a Balaton-felvidéken található Vörösberényben tartaná a táborokat, ahová polgármesterek, államtitkárok és miniszterek gyermekeit, valamint plébániák körüli tehetséges gyermekeket várna.

Kerényi terveit a Magyar Krónika és Balatonalmádi honlapja is közölte. Írása szerint „a Gizella tábor toborzólevelét a tavasz folyamán megkapják polgármestereink, államtitkáraink és minisztereink, azzal a kéréssel, hogy gyermekeiket, unokáikat fizessék be a vörösberényi Gizella táborba. Ugyanez a levél a Kárpát-medence egyházi méltóságait arra kéri majd, hogy a plébániák és a parókiák látókörében lévő legtehetségesebb gyermekeket küldjék el a Gizella táborba, és vállalják nyaralásának költségeit”.

A jelentkezéskor a gyerek testméreteit és vallását is meg kell adni.

A részvételi díj fejenként 250 ezer forint lenne majd. A testvérek fejenként 50 ezer forintos kedvezményt kapnak. Ennek kapcsán Kerényi azt írja: „Böjte Csaba testvér logikája szerint kell gondolkodnunk. Ő a kérdést így tenné fel. Ér-e a trónörökösünk ekkora befektetést?”

Húsz gyerek ingyenesen nyaralhatna a táborban, ehhez a szülőknek kérelmet kellene írniuk, miért érdemli meg a gyermek az ingyenes táborozást. A kérelmekről személyesen Kerényi Imre dönt majd.

A táborozás során bicikli- és úszásoktatás, vitorlástanfolyam is lenne, valamint a fiúknak egy-egy program során rómainak öltözve kellene felvonulniuk, míg a lányok népi körtáncot tanulnának. A tábor végén a gyerekek előadnák a tanultakat a szüleiknek. 

A levél szerint „Angyalként ezt éneklik majd: »Született világ megváltója«, ördögként pedig így csúfolódnak: »Bíró, pandur, lakatos, tiéd lesz egy láda fos«.”

A rendező levelét úgy zárja: „Éljen az országépítés!”

Kerényi már idén nyáron megszervezné táborát.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kiebra
2018. január 18. 14:51
Bástya elftárs is meg lesz hívva?
Autofocus
2018. január 18. 09:18
Ha ez igaz, akkor a Kerényinek végleg elmentek otthonról (nyaralni?)
Területvédő
2018. január 18. 02:11
Bayer közben Ausztráliában sütteti a valagát. Most, amikor gőzerőre kapcsolt a kampány. Amikor mindenre reagálni kéne, dolgozni kéne. Lehet, nem is akarnak nyerni.
Területvédő
2018. január 18. 02:04
Akármennyire van ez az ötlet kiforgatva, valami nagy gond van a Fidesz környékén. Az elmúlt másfél hónap egy példátlan mélyrepülés, amiben érthetetlen, kontraproduktív döntések, megszólalások tömege lát napvilágot. 1. Az ÁSZ ügy. Maga a büntetés jogos, tudjuk is, hogy a Jobbikot kilóra megvette Simicska, de sikerült ezekből a nyomorult kétszínűekből mártírt csinálni. Legalább múlt héten a mártírszereptől részben megfosztotta őket Varga Mihály. 2. Schmidt Mária meghívja az amerikai buzigyereket. Lehet hogy vannak jó gondolatai is, de maga a jelenség távol áll a konzervatív értékrendű emberektől. 3. A barom államtitkár megszólalása, ami ráadásul még nem is igaz, mert semmi nem titokban zajlott, mindenki számára nyomon követhető volt, de alapot adott az ellenzéknek az újabb hisztériakampányra. 4. Most itt van a barom Kerényi kreténebbnél kreténebb javaslata. Most kellett ezzel előállnod, Imike? Tényleg? AZ ESZEM MEGÁLL! ILYEN NINCS! 4 hónappal a választás előtt úgy döntött a Fidesz, hogy el akarja veszíteni a választást? Mi folyik itt? Adjuk fel a magas labdákat? Kerényit úgy rúgnám seggbe az ilyen kártékony, ellenszenvet kiváltó megszólalásáért, hogy a gatyájából kiesne. Még Mikolát várom, az kéne bazdmeg, egy kis szinglihordázás. És akkor el se kell indulni a választáson. Fiúk, nagyon elszaladt veletek a ló, most kéne gyorsan magatokba szállni!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!