A „Stop Sorosra” Stop Orbánnal válaszolnának a Liberálisok

2018. január 17. 21:08

„Stop Orbán” néven indítja el kampányát a Magyar Liberális Párt, szerintük ugyanis a kormány hazugságokat terjeszt Soros Györgyről.

2018. január 17. 21:08

Stop Orbán néven kezdi meg választási kampányát a Magyar Liberális Párt – közölték Fodor Gáborék az MTI Országos Sajtószolgálatán keresztül.

A párt közölte: céljuk, hogy felhívják a figyelmet „az Orbán-kormány menekültekkel, civilekkel és Soros Györggyel kapcsolatos hazugságaira”. Hozzátették, elfogadhatatlannak tartják, hogy „a menekültek elleni gyűlöletkampányra” több tízmilliárd forintot költött az Orbán-kormány, miközben titokban befogadtak 1300 migránst.

A Liberálisok úgy tartják, a Soros György által támogatott civil szervezetek nem támogatják az illegális migrációt, csupán az Orbán-kormány embertelensége ellen, és az alapvető emberi jogok tiszteletben tartásáért küzdenek.

A Fodor Gábor vezette liberális párt közleménye végén megkérte választóit, hogy április 8-án „a Stop Orbán kampányzáróján szavazzanak a kormányváltásra” és a tisztességes, szabad Magyarországra.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2018. január 18. 01:12
Libernyákok hazudnak .... Kormány megadóztatja a soros civiljeit alapítványait ,rögtön kiderül a pénzt honnan kapják ,ki pénzeli a hazaárulókat.
zakar zoltán béla
2018. január 17. 22:22
Nem titkoltak el semmit! Tóth Csabyka az Angardban majdnem lenyelte a saját férfiasságát, mert ezt a hazugságot nem tudta ébenfává növelni!
nyugalom
2018. január 17. 22:21
Bizonyitek a libsiktol????
alex44
2018. január 17. 22:04
Az analógiát folytatva én meg azt mondom Stop liberálisok!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!