Szovjet utcaneveket ragaszt, így tiltakozik Putyin ellen a Momentum

2017. augusztus 28. 10:02

Vlagyimir Putyin mai látogatására reagálva a szovjet rendszert idéző feliratokkal ragasztotta le a Momentum a budapesti utcanévtáblák egy részét.

2017. augusztus 28. 10:02

Utcai akcióval reagál a Momentum a budapesti dzsúdó világbajnokságra érkező Vlagyimir Putyin magyarországi látogatására – írta a 24.hu. A NOlimpiás párt számos fővárosi utcanévtáblát átragasztott a kommunista rendszert idéző matricákkal.

A párt a 24. hu beszámolója szerint a Fővám teret Dimitrov térre, az Erzsébet teret Sztálin térre, a Ferenciek terét Felszabadulás térre, a Ludovika teret Kun Béla térre, a Nyugati teret Marx térre, az Oktogont November 7. térre, a Király utcát Majakovszkij utcára, az Erzsébet, valamint Teréz körutat pedig Lenin körútra „változtatta”.

A táblákat azonban nem pusztán a szovjet utcaneveket idéző feliratokkal ragasztgatták át a párt aktivistái, hiszen rákerült a táblákra a „Ne hagyjuk, hogy újra megtörténjen!” címke is.

 

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1istvan
2017. augusztus 28. 20:12
ki fogja leszedni?
hátakkor
2017. augusztus 28. 19:14
Én a Momentum mögött Habony zsenialitását sem zárom ki. Maguktól nem lehetnek ennyire hülyék.
ottapont
2017. augusztus 28. 18:39
Hülye demagógok, demagóg hülyék.
kombinátor
2017. augusztus 28. 18:21
mán bocs, de mi köze is van a Szovjet Uniónak a mai Oroszországhoz? (megfejtés: annyi mint Rákosi-, Kádár-nak Bajnaihoz, Gyurcsányhoz, Orbánhoz)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!