„Mindjárt nekiállok sírni”

2017. július 25. 09:37

Szomorúan fejeződött be a vizes vb hétfői napja, a női vízilabda-válogatott ugyanis kikapott Kanadától a negyeddöntőben.

2017. július 25. 09:37

Noha győzelemre készült a női vízilabda-válogatott, hétfő este 6-4-re kikapott Kanadától a negyeddöntőben. A lányok a kellemetlen védekezéssel és a görcsösséggel magyarázták a történteket a meccs után. Nyilatkozás közben a legtöbben a könnyeikkel küzködtek. „Nagyon csalódott vagyok, amint elveszitek a mikrofonokat innen, nekiállok sírni” – mondta Tóth Ildikó

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pannon kapitány
2017. július 25. 19:14
Nem sírni kell, hanem szívvel - lélekkel játszani, nincs elveszett meccs, csak amit feladnak fejben, ez történt sajnos. És már Rióban is ez miatt estek ki a lányok, miért nem lehetett tanulni belőle?
altona
2017. július 25. 18:27
ugyanmár, nincs itt semmi látnivaló, kérem. A női vizilabdázgatás, pont akkora baromság, mint a férfi kézilabdapattogtatás....
zakar zoltán béla
2017. július 25. 14:19
Beszary módon nem lehet vízilabdázni sem. Középről egy idő után nem lőttek a magyarok!
Vén Csataló
2017. július 25. 14:08
Sajnos egy kicsit nagy volt az arc előtte. Onnan padlózni nagyobbat csattan. Talán nem kellett volna csoportmeccsen fölösleges csavarral alázni a japánokat. A tegnapi teljesítmény vállalhatatlan volt. Tétmeccsen gyáván, agyilag szétesve játszottak. 3 negyed gól nélkül a kehidakustányi strandon is gáz, nem hogy a Szigeten. A mentális felkészítésért felelős Csernus lehúzhatja a magát a klotyón. Meg a szövetségi kapitány is, aki ennyit tudott taktikailag összerakni Kanada ellen. És hát Ti is magatokba nézhettek lányok. Szeretlek benneteket, de ez csúnya blama volt. És ezt ti is pontosan tudjátok. Úgyhogy tessék jobban megbecsülni a nemzeti válogatottban való szereplést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!