Őrizetlenül sétálgatott egy elefánt Rákospalotán

2017. június 12. 10:27

Újpalotán és az Asia Centernél is lefotózták a vasárnap elszabadult elefántot, akivel már az Állatmentő Liga is foglalkozik.

2017. június 12. 10:27

Az Index egyik olvasója Újpalotán, az Állatmentő Liga pedig az Asia Centernél kapta lencsevégre a vasárnap elszabadult elefántot, aki teljesen őrizetlenül sétálgatott Rákospalotán. Az állat valószínűleg egy vándorcirkuszhoz tartozik, hiszen az elefánt délután még az idomárral, a cirkuszigazgató felügyelete alatt sétált. Az Állatvédő Liga már intézkedett az ügyben. 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gregorius
2017. június 12. 21:52
Marhaság...Néztem egy hiradón, hogy itatni vitték és az általuk bérelt területen legelészett egy kicsit.
Morgen
2017. június 12. 18:50
Ez egy rendes elefánt.
smarton
2017. június 12. 18:01
Élete legboldogabb napja.
GV0917
2017. június 12. 15:06
Idefigyeljenek EMBEREK! Van egy Párt kies hazánkban, ahol egy pártba zsúfolta bele a Böszme "Párt-tulajdonos" a- DEMOKRATÁKAT a REPUBLIKÁNUSOKKAL!Nálunk van ám ilyesmi! Ott minden pártkatonát -mint a megkövesedett múlt csökevényét ,magáénak tekint. A"kaiser und könig"a feudális társadalom kimúltával is ragaszkodott a hadügy ilyetén megoszthatatlanságára. Egy katona, az "Zack und pack" a császár- király személyi tulajdona-mint például a kulacsa. Gyurcsány hada is ezekből tevődik össze:DEMOKRATÁKBÓL és REPUBLIKÁNUSOKBÓL.Nem külön-külön-mint az USA.-ban. Itt a lehetőség az élő reklámra:ELEFÁNT már van, most már csak egy SZAMÁR kelletik(nem azt írtam, hogy "szükséges," mert becsapott szamár hej beh' sok van a Böszme táborában!) Hatásosabb mint egy óriásplakát!Fent az állat hátán egy kosárban a Vörösbegy legyezi a Marharádzsát(nem elírás-specialitás)Az elefánt tarkójának táján a Niedermüller ösztökéli az ankusszal szegény HÁTI-t. Szászor jobb a "Ló és a hideg víz "szitunál!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!