Eltalálta egy markoló az egyik ligetvédőt

2017. március 06. 15:06

A Ligetvédők hétfőn hajnalban fel akarták tartóztatni az egyik munkagépet, aminek kanala azonban eltalálta egyiküket.

2017. március 06. 15:06

Ma hajnalban újabb munkagép érkezett a Petőfi Csarnokhoz. A Pecsa azbesztmentesítésének továbbra sincs semmi jele. A munkagépet 3:17-kor megpróbáltuk feltartóztatni, ám vezetője nem állt meg, egyikünket fején találta a gép gémjével, másikunkon pedig majdnem áthajtott. A gépkezelő az eset után a gépet hátrahagyva elmenekült a helyszínről, a rendőrség keresi” – írták hétfőn Facebook-oldalukon a Ligetvédők.

A rendőrség az Index szerint az közölte hétfőn kora délután, hogy az eltalált aktivista nem kért orvosi ellátást, sem pedig mentőt. A munkagép vezetőjét beazonosították és meghallgatják. A rendőrség közlekedésrendészeti főosztálya feljelentés-kiegészítés keretében vizsgálja a történteket.

 

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pot_ember
2017. március 07. 14:36
Miért nem ment orvoshoz a ligetvédő? Kapott volna látleletet a sérüléseiről! Vagy akkor más is kiderült volna?
tade7
2017. március 07. 11:45
Már éppen javasolni akartam, hogy valaki vágja már fejbe ezeket az őrülteket (+ a juhászpetiéket is márc. 15-én). Köszi markolós-bácsi! Remélem kap valami bónuszt ezért. ;)
Morgen
2017. március 07. 09:51
Aki hülye....... meg! Ne a Ligetet védje a Soros-nyomoronc, hanem a magyar ember egészségét! Álljon ki az üdülő telepeken végbemenő gumiégetés és a szívinfarktust okozó , egész éjjel dübörgő tucc-tucc ellen! Álljon ki a betegeknél megszüntetendő indokolatlan pelenkázás, hosszú "kiültetés" ellen! Ha megteszik, belépek! (Soha nem lesz rá módom, mert csak a húsos fazék fülét akarják markolni).
hartnesz
2017. március 07. 09:24
A ligetvédő nem mehet a munkagép közelébe! Már akkor kellett volna rendőrt hívni. Amúgy meg a ligetvédők úgy csinálnak mintha ki akarnák irtani a városligetet. Meg lehet nézni hogy egy romos épületeket tartalmazó kisebb terület rendezésérél van szó. Természetesen ha az építkezéseket tovább folytatnák akkor már indokolt a tiltakozás, de ez így csak egy politikai bolhacirkusz már megint.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!