Magyar Idők: A kormány szervezte a Békemenetet

2017. január 30. 13:44

Apró hiba csúszott a Magyar Idők álcivilezős cikkébe, a kormánypárti lap ugyanis azt is beleírta, hogy a Békemenetet a kormány szervezte.

2017. január 30. 13:44

A „Soros-birodalomról”, és azzal kapcsolatba hozott civilszervezetekről közölt cikket a Magyar Idők hétfőn, de a nagy álcivilezésbe hiba is csúszott, ugyanis ahogy a 444 kiszúrta, a deklaráltan kormánypárti napilap azt írta: a kormány szervezete a Békemenetet. 

Mindez azért is érdekes, mert a Békemenetről és az azt szervező Civil Összefogás Fórumról is azt állították maguk a CÖF-ösök, és a kormánypárti politikusok is, hogy azok pártoktól és a kormánytól független kezdeményezések. Kövér László ki is tüntette őket – írja a 444.

Összesen 298 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. január 31. 23:28
De ho lenne megegy!!! Latni a sok urestekintetu birkat egyutt begetni, es buszkenek lenni arra, hogy nem tartozom kozejuk!:)))
noMores
2017. január 31. 23:24
:DDDDDDDDDDDDDDD Annyira belejottek ezek a szanalmas istenbarmai a seggnyalo alcivilezesbe, hogy csak bebuktattak magukat!:)))))))))
Rony Tronco
2017. január 31. 21:07
A Kormány nem szervezett semmit, legfeljebb felsóhajtott, hogy be jó lenne. És lett. A szervezés már a polgári körök és más hálózatban ment. A Kormánytól nem kaptunk felkérést. Ennek állítása hazug.
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2017. január 31. 10:46
Ja, bocs, ez sem igaz mert nem a kormány hanem a fidesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!