Busztragédia: nyomoznak Olaszországban is

2017. január 22. 13:26

Az olasz és a magyar hatóságok is nyomoznak a tragikus baleset ügyében.

2017. január 22. 13:26

Gondatlanságból elkövetett közúti baleset miatt nyomozást indított a veronai államügyészség a magyar sítáboros buszt érintő baleset ügyében. Az olasz hatóságok felkértek egy magyar rendőrszakértői csoportot, hogy vegyen részt a vizsgálatban a helyszínen.

A hazajutás és a szülők kiutazásának költségeit a magyar állam állja. A túlélőket és a hozzátartozókat pszichológusok segítik. Több százan helyeztek el mécseseket a buszbalesetben elhunyt diákok emlékére a gimnázium előtt. A hozzátartozók a milánói Magyar Főkonzulátus telefonszámán tudnak érdeklődni – közölte az Euronews.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lion
2017. január 23. 20:25
Békéscsabai rutinos sofőrök voltak, még mindig nem azonosították őket sajnos. http://www.beol.hu/bekes/kek-hirek-bulvar/verona-egymast-valtva-vezettek-a-csabaiak-regi-motorosok-voltak-704382/
Lion
2017. január 22. 19:38
Az is elég érdekes, hogy nincs még meg a két sofőr.
békalepcse
2017. január 22. 17:53
A létező legfontosabb, hogy azt a ma még rejtélyes hibát felderítsék és a jövőben el lehessen kerülni.
Lion
2017. január 22. 15:30
Kiváncsi leszek mert felelősöknek lennie kell. Vagy a busz romlott el vagy emberi mulasztás történt vagy mindkettő. Esetleg valami külső körülmény okozta ezt az elképesztő tragédiát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!