Busztragédia: elvesztette két gyermekét a hős tanár

2017. január 22. 13:16

A hős testnevelő tanárnak – aki több gyermeket is kimentett az olaszországi buszbalesetből – mindkét gyermeke meghalt ugyanabban a balesetben.

2017. január 22. 13:16

Fiát és lányát is elvesztette az olaszországi busztragédiában Vígh György, hős tanár, aki többeket kimentett a lángoló buszból – írja az Index az FTC Jégkorong Szakosztályának közleménye nyomán. Vígh Balázs az FTC korábbi jégkorongozója volt.

 
A Szinyei Merse Pál Gimnázium testnevelő tanára súlyos sérülésekkel túlélte a balesetet. Felesége szintén a baleset túlélői között van. Lányát próbálta megmenteni: „Próbáltam megkeresni a lángok között, de nem sikerült. Egy felcsapó láng miatt öt méterrel hátrébb kellett mennem, egy pillanat múlva pedig már késő volt, semmit nem lehetett látni a tűztől” – mondta egy olasz lapnak.
 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. január 23. 08:49
Iszonyat, amit átéltek nekem, mint idegen embernek is könnybe lábadt a szemem e hírek hallatán. Segítse őket a Jó Isten további életutuk során!
thymian
2017. január 22. 20:01
Olvasom, hogy a tanárt VIGH GYÖRGYnek hívják, amit a magyar sajtó mélyen elhallgat, mintha valami bűncselekményt követett volna el. Pedig megérdemli, hogy ország-világ megismerje a nevét!!!!! Ez az EMBER óriási fizikai és lelki teljesítményt nyújtott, amikor mentette a gyerekeket, ha még azt is hozzávesszük, hogy valószínűleg tudott arról, hogy a kislánya meghalt....... hát az embernek kicsordul a könnye. A fia (30) volt az a sérült, akit mesterséges kómában tartottak, de nem tudták megmenteni az életét.:( Szerencsére a felesége jól van. Hogy valaha fel tudják-e dolgozni ezt a tragédiát.........
korona
2017. január 22. 18:41
Ez a Pedagógus, ez a Tanár Igaz EMBER! HŐS! De óriási a fájdalma. Kérem Istent, hogy enyhítse kimondhatatlan, leírhatatlan, keserű és mély fájdalmát. A legőszintébb fájdalmas részvétem. _____________________________________________________
Dénia
2017. január 22. 16:58
És ez a tanár már tudatánál van? Vagy még eszméletlen, vagy altatva van?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!